Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia Materskej školy Polomka - prístavba a nadstavba


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Polomka
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 134 726,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
8. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V systéme IS EPVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia

Popis podmienky účasti:

Zoznam a krátky opis podmienok: Verejného obstarávania sa môže zúčastniť hospodársky subjekt, ktorý spĺňa taxatívne určené podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona, dokladmi podľa § 32 ods. 2, resp. podľa § 32 ods. 4 a 5 zákona. Preukazovanie podmienok účasti je voči verejnému obstarávateľovi účinné aj spôsobom podľa § 152 ods. 4 zákona (platný zápis do zoznamu hospodárskych subjektov). Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Podrobne je spôsob preukázania uvedených podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia stanovený v Prílohe č. 5 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická spôsobilosť alebo odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ požaduje preukázať nasledovné podmienky účasti: a) podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona - zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, b) podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona - údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: 1. Zoznamom stavebných prác musí byť preukázané uskutočnenie stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky verejný obstarávateľ považuje stavebné práce na stavbe pozemných stavieb v kumulatívnej hodnote minimálne vo výške predpokladanej hodnoty zákazky (z toho minimálne jedna stavba v hodnote 500.000,00 EUR bez DPH). 2. Uchádzač podmienku účasti preukáže údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osoby určenej na plnenie zmluvy, a to osoby, ktorá bude zodpovedať za vedenie stavebných prác. Táto osoba musí spĺňať nasledovné minimálne požiadavky: a) minimálne 1 skúsenosť v pozícii stavbyvedúci pre pozemnú stavbu v minimálnej investičnej hodnote 500 000 EUR bez DPH. Splnenie požadovaných predpokladov uchádzač preukáže predložením: I) profesijného životopisu stavbyvedúceho II) dokladu o odbornej spôsobilosti stavbyvedúceho na vybranú činnosť vedenie uskutočňovania stavieb podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov (resp. ekvivalentnej legislatívy pôvodu odborne spôsobilej osoby, prípadne uchádzača). III) zoznamu stavebných prác, na ktorých pôsobil v pozícii stavbyvedúci, ktorým dokladuje min. 1 skúsenosť podľa písm. a) tohto bodu. Zoznam stavebných prác musí obsahovať minimálne: - titul, meno a priezvisko osoby zodpovednej za vedenie stavebných prác; - názov uskutočnenej stavebnej práce a jej stručný opis; - čas realizácie stavebnej práce, od - do (mesiac, rok); - názov alebo obchodné meno a sídlo investora/objednávateľa; - kontaktnú osobu (meno) zamestnanca investora/objednávateľa a tel. č., e-mail, kde je možné si tieto údaje overiť - potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotenie uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena celkom za realizáciu predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia Materskej školy Polomka, jej prístavba a nadstavba. Podrobný opis predmetu zákazky je obsiahnutý v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Zadávanie zákazky prebieha prostredníctvom informačného systému elektronická platforma verejného obstarávania (IS EPVO).