Vyhlásené obstarávanie

Hydrogeologický prieskum a geologický prieskum životného prostredia v Šuranoch


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
MH Invest, s.r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71351730-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online – prostredníctvom elektronickej platformy (IS EVO).
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona - zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky poskytnutých za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania. Zoznam poskytnutých služieb má obsahovať minimálne jednu zákazku, ktorej predmetom bolo vykonanie hydrogeologického prieskumu vrátane schválenej záverečnej správy z komisie pre schvaľovanie množstiev podzemných vôd a minimálne jednu zákazku, ktorej predmetom bolo vykonanie prieskumu životného prostredia vrátane schválenej záverečnej správy s analýzou rizika znečistenia územia, spolu v hodnote minimálne 160.000,00 EUR bez DPH. Úplne znenie podmienky účasti je uvedené v Časti 1.4 bod 3. súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona - údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za dodanie zákazky. Uchádzač preukáže odbornú úroveň personálneho zabezpečenia plnenia predmetu zákazky prostredníctvom kľúčového odborníka: Kľúčový odborník č. 1 na vykonávanie hydrogeologického prieskumu - 1 osoba, Minimálne požiadavky: - je odborne spôsobilý na vykonanie hydrogeologického prieskumu prác v súlade so zákonom č. 569/2007 Z. z. o geologických prácach (geologický zákon) v znení neskorších predpisov alebo ekvivalent. Kľúčový odborník č. 2 na vykonávanie geologického prieskumu životného prostredia - 1 osoba, Minimálne požiadavky: - je odborne spôsobilý na vykonanie geologického prieskumu životného prostredia v súlade so zákonom č. 569/2007 Z. z. o geologických prácach (geologický zákon) v znení neskorších predpisov alebo ekvivalent. Úplne znenie podmienky účasti je uvedené v Časti 1.4 bod 3. súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena, t.j. najnižšia celková cena za poskytnutie predmetu zákazky, vypočítaná a vyjadrená v eurách bez DPH, zaokrúhlená na dve (2) desatinné miesta. Cenu uchádzač uvedie do priloženého formulára „Návrh na plnenie kritérií“, ktorý tvorí Prílohu č. 7 súťažných podkladov. Uchádzač zároveň „Návrh na plnenie kritérií“ zadá aj v systéme IS EPVO v časti „Štruktúrované kritériá“ v rámci predkladania ponuky.

Výsledky

Hydrogeologický prieskum a geologický prieskum životného prostredia v Šuranoch

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie hydrogeologického prieskumu a geologického prieskumu životného prostredia v pripravovanou priemyselnom parku s názvom „Šurany Industrial Park“ (ďalej len „Priemyselný park“). Pripravované územie navrhované pre umiestnenie strategického parku sa nachádza v južnej časti katastra obce Šurany, okres Nová Zámky, Nitriansky kraj. Územie je rovinaté a v rámci terénu dobre definované jestvujúcimi stavbami ako cestné komunikácie a železničné trate. Tieto tvoria jeho prirodzene hranice. Pozostáva z lokalít s miestnymi názvami Muchova, Za krížom, Panské, Kapustnica. Navrhovaná lokalita sa nachádza mimo zastavenej časti mesta s priamym prístupom na komunikáciu I. triedy. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza požadovaná technická a dopravná infraštruktúra. Vyhovuje požiadavkám na dodávku udržateľnej zelenej energie. V území neboli zistené žiadne negatívne vplyvy v území (enviro záťaže, zátopové územie, banské stavby, a iné). Podrobné informácie sú súčasťou Zväzku 3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške 8 000,00 Eur. Podrobnejšie informácie týkajúce sa zábezpeky k ponuke sú uvedené v bode 20. súťažných podkladov.