Vyhlásené obstarávanie

Oprava vozoviek v správe SSÚD 4 Trenčín a SSÚD 5 Považská Bystrica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
6 162 154,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://josephine.proebiz.com/sk/tender/52008/summary
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO:

Popis podmienky účasti:

Zoznam stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky*, uskutočnených za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania (ďalej len „rozhodné obdobie“) s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác. Zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: 1.1 bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 1.2 bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. * Pod stavebnými prácami rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky sa rozumie: frézovanie a pokládka hutnených asfaltových zmesí na cestách s triedou dopravného zaťaženia I – II v rovnakom alebo podobnom rozsahu a technickej zložitosti ako je predmet zákazky. Uchádzač predloží len referencie uskutočnených stavebných prác, ktoré realizoval priamo on alebo člen skupiny dodávateľov. Zoznam stavebných prác s rovnakým alebo podobným charakterom ako predmet zákazky uskutočnených za rozhodné obdobie v celkovom objeme min. 18 000 t resp. 150 000 m2 hutnených asfaltových zmesí, z toho aspoň jednu zákazku v celkovom objeme min. 1200 t resp. 10 000 m2 hutnených asfaltových zmesí. V prípade realizácie stavieb, ktorých začiatok alebo koniec nespadá do rozhodného obdobia, je uchádzač povinný preukázať potvrdením objednávateľa/odberateľa alebo iným dokladom, že požadovaná minimálna výška zmluvnej ceny stavby bola realizovaná v rozhodnom období. V prípade dokladov, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro (€), je potrebné na prepočítanie tejto meny na € použiť kurz Európskej centrálnej banky (ECB), resp. kurz Národnej banky Slovenska, ak ECB nestanovuje daný kurz, aktuálny v posledný deň príslušného kalendárneho roku, v ktorom došlo ku skutočnosti, rozhodujúcej pre preukázanie splnenia predmetnej podmienky účasti, t. j. v ktorom sa referencia realizovala. Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro, uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene Euro, s uvedením hodnoty kurzu, na základe ktorého došlo k ním vykonanému prepočtu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

2. Podľa § 34 ods. 1 písm. c) ZVO

Popis podmienky účasti:

Údaje o technikoch alebo technických orgánoch, tých, ktorí sú zodpovední za kontrolu kvality bez ohľadu na to, v akom zmluvnom vzťahu sú k uchádzačovi, a na ktorých sa môže uchádzač obrátiť so žiadosťou o vykonanie týchto prác. Údaje o vzdelaní a odbornej praxi osoby zodpovednej za kontrolu kvality: min. úplné stredné vzdelanie a prax min. 5 rokov preukázanú pracovným životopisom, z ktorého bude zrejmá účasť min. na jednom projekte pri stavbách dopravnej infraštruktúry (diaľnice, rýchlostné cesty, cesty I. triedy, stavby železníc) na pozícii pracovník zodpovedný za kontrolu kvality.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality. Fotokópia certifikátu akreditovaného laboratória, ktoré bude vykonávať kontrolu kvality, s rozsahom udelenej akreditácie. Minimálny rozsah udelenej akreditácie je potrebné preukázať na nasledujúce druhy skúšok: Asfaltové zmesi: - Obsah asfaltu a zrnitosť - Objemová hmotnosť a medzerovitosť - Odolnosť proti trvalým deformáciám Konštrukčné vrstvy: - Objemová hmotnosť vrstiev - Nerovnosť vrstiev

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Údaje o vzdelaní a odbornej praxi riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za riadenie stavebných prác s doložením dokladu o odbornej spôsobilosti pre vedenie uskutočňovania stavieb v zmysle § 45 ods.1 písm. b) zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov a zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov pre činnosť stavbyvedúceho alebo ekvivalent. Uchádzač predloží sken požadovaných dokladov. Stavbyvedúci musí mať minimálne päť (5) rokov praxe v stavebníctve so zameraním na predmet zákazky, z toho min. tri (3) roky vo funkcii stavbyvedúceho, ktorú uchádzač preukáže pracovným životopisom podpísaným príslušnou odborne spôsobilou osobou. Verejný obstarávateľ prijme aj iný obsahom a rozsahom rovnocenný doklad, vydaný príslušnou inštitúciou v inom štáte, predložený uchádzačom preukazujúci požadovanú skutočnosť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. j) ZVO

Popis podmienky účasti:

Údaje o strojovom a technickom vybavení, ktoré má uchádzač k dispozícii na uskutočnenie stavebných prác. Zoznam o dispozícii uchádzača technickými prostriedkami, potrebnými na plnenie Rámcovej dohody a uvedením umiestnenia (lokalizácie) obaľovacej súpravy, v ktorej budú vyrábané asfaltové zmesi pre plnenie predmetu obstarávania. Minimálne požadované strojové a technické vybavenie: - Fréza vybavená bezdotykovým nivelačným systémom - Finišer s automatickým nivelačným zariadením, nastaviteľnou a vyhrievanou rozprestieracou doskou s vibračným a hutniacim rámom - Valce vibračné - Nákladné autá na prepravu asfaltovej zmesi - Zametač - Stroj na zálievky – zariadenie na ohrev a aplikáciu asfaltových zálievok - Rezačka na priečne zafrézovanie frézovanej plochy - Distribútor spájacieho postreku Uchádzač predloží zoznam strojného vybavenia, ktoré má priamo on alebo člen skupiny dodávateľov k dispozícii na uskutočnenie stavebných prác, resp. ak má uchádzač alebo člen skupiny dodávateľov zabezpečené strojné vybavenie formou lízingu alebo má strojné vybavenie v nájme, uvedie túto skutočnosť v zozname strojného vybavenia pri podaní ponuky a zároveň v ponuke predloží zmluvu/-y, v zmysle ktorej/-ých má na strojné vybavenie zabezpečený lízing alebo ich má v nájme. Ak uchádzač preukáže technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť podľa § 34 ods. 3 ZVO, preukazuje túto skutočnosť písomnou zmluvou, uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť, z ktorej musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu a zároveň musí spĺňať všetky ostatné požiadavky uvedené v ustanovení § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti JED-om podľa § 39 ZVO. Uchádzač vyplní časti I. až III. JED-u a môže vyplniť len oddiel alpha: GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je navrhovaná cena za celý predmet zákazky (Veľkoplošné opravy + Lokálne opravy spolu) v EUR bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú opravy vozovky v správe Strediska správy a údržby diaľnic (ďalej „SSÚD“) 4 Trenčín a SSÚD 5 Považská Bystrica (veľkoplošné aj lokálne), výmenou degradovaných vrstiev krytu vozovky technológiou hutnených asfaltových zmesí a liatím asfaltom s cieľom zlepšenia prevádzkovej spôsobilosti krytu a predĺženia životnosti zabránením vplyvu porúch na nižšie položené vrstvy vozovky, podľa technických a kvalitatívnych podmienok týchto súťažných podkladov. a) Veľkoplošné opravy - opravy jednotlivých plôch veľkosti nad 200 m2. b) Lokálne opravy - opravy jednotlivých plôch veľkosti do 200 m2. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmet zákazky SP.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.