Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie stravovania pre prijímateľov sociálnej služby a zamestnancov DSS a ZPS Rača, v spojení s prenájmom priestorov a vybavenia kuchynskej časti stravovacej prevádzky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov Rača
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 676 434,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55500000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov Rača, Podbrezovská 28, 831 06 Bratislava , elektronicky cez IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Minimálna požadovaná úroveň štandardov uvdená v Prílohe č. 4 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka, konkrétne najnižšia celková cena spolu za predmet zákazky v EUR

Opis obstarávania

Predmetom zákazky „Zabezpečenie stravovania pre prijímateľov sociálnej služby a zamestnancov DSS a ZPS Rača, v spojení s prenájmom priestorov a vybavenia kuchynskej časti stravovacej prevádzky“ je primárne zabezpečenie stravovania pre prijímateľov sociálnej služby a zamestnancov Domova sociálnych služieb a zariadenia pre seniorov Rača, Pri vinohradoch 267, 831 06 Bratislava (ďalej len „DSS a ZPS Rača“). Súčasťou zákazky je aj prenájom priestorov a vybavenia kuchynskej časti stravovacej prevádzky DSS a ZPS Rača situovanej v objekte na ulici Podbrezovská 28, 831 06 Bratislava. Podrobný opis je uvedený v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky a Prílohe č. 3 Zmluvné podmienky.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronickéj platformy cez funkcionalitu - IS EVO. 2. Náležitosti obsahu predloženej ponuky sú definované v súťažných podkladoch, bod 15. 3. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 30 000 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, bod 16. 4. Verejný obstarávateľ nepovoľuje ani nevyžaduje predloženie variantných riešení. 5. Obhliadka miesta plnenia sa predpokladá. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, bod 10. 6. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže v súlade s § 39 využiť jednotný európsky dokument (JED). 7. Verejný obstarávateľ nastavil v súvislosti s "on-line" sprístupnením ponúk štruktúrované kritéria, uchádzač ich musí v systéme EVO ver. 18.0 pri predkladaní ponuky vyplniť. 8. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorý majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 9. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tomto oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona.