Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia a modernizácia letného kúpaliska – II. etapa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Púchov
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
472 193,15
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212212-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Púchov, Štefánikova 821/21, 020 18 Púchov
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní uchádzač preukáže svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác. V zozname stavebných prác musia byť stavby rovnakého alebo podobného predmetu v závislosti od charakteru hlavného predmetu zákazky. Uchádzač preukáže realizáciu stavebných prác v predmete zákazky, pričom minimálna súhrnná hodnota musí byť nad 450 000,00 € bez DPH pričom z toho uchádzač preukáže nasledovné: - realizáciu min. 1 ks stavby rovnakého alebo podobného predmetu v závislosti od charakteru hlavného predmetu zákazky (za stavby rovnakého alebo podobného predmetu zákazky považuje verejný obstarávateľ práce na výstavbe, modernizácii alebo rekonštrukcii kúpalísk/ bazénov podobnej technickej zložitosti ako predmet zákazky) s rozpočtovým nákladom min. 200 000 EUR bez DPH, alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena stavebných prác v EUR s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce na II. etape rekonštrukcie a modernizácie letného kúpaliska v Púchove. V prvej etape existujúceho plaveckého bazéna sa znížila hladina dna a bazén sa rozdelil na 3 samostatné celky a to v členení: - Dopadový bazén z tobogánov - Relaxačný bazén - Plavecký bazén Súčasťou rekonštrukcie I. etapy je aj položenie novej bazénovej fólie s výstužnou vložkou z PES tkaniny, čo bude zároveň ako posledná práca a dodávka I. etapy rekonštrukcie. V rámci II. etapy bude zrealizovaný tobogánový komplex, ktorého súčasťou je výstupná veža slúžiaca pre prístup na oba tobogánové žľaby, technológia, atrakcie, brodítka, prepojovacie potrubné rozvody a podzemná strojovňa v rozsahu nasledujúcich stavebných objektov:  SO-01.1 ASR: SO-01.1-1 Búracie práce SO-01.1-2 Nový stav SO-01.1-3 Nádrže SO-01.1-4 Tobogany  SO-01.4 Technológia  SO-01.5 Elektroinštalácia  ZS Zariadenie staveniska Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Celá komunikácia vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne, prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (IS EVO), ktorého správcom je Úrad vlády Slovenskej republiky (ďalej len „Úrad vlády SR“) s využitím všetkých jeho funkcionalít. IS EVO je dostupný bezplatne na adrese: https://www.isepvo.sk/. Verejný obstarávateľ vyžaduje viazanosť ponúk zabezpečiť zábezpekou vo výške: 10 000,00 Eur. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ nepoužije elektronickú aukciu.