Vyhlásené obstarávanie

Studňa pre hájenku Kraje – novostavba


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
45262200-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
28. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia prác

Popis podmienky účasti:

Doklad o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Minimálna požadovaná úroveň: Splnenie podmienky uchádzač preukazuje zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok. Jedná sa o stavebné práce rovnakého charakteru ako je predmet obstarávania, z ktorých minimálne jedna stavba musí byť v minimálnom objeme 15 000,00 € bez DPH. Za práce rovnakého charakteru ako je predmet zákazky sa považuje realizovanie vŕtaných studní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zrealizovanie prác a poskytnutie služieb – zrealizovať stavbu vŕtana studňa ako zdroj podzemnej pitnej vody pre hájenku Kraje, miesto: k.ú Skýcov, parcela č.2554/3 ,,na kľúč“. Verejný obstarávateľ vyžaduje od úspešného uchádzača kompletné zabezpečenie stavby vrátane realizácie, vypracovanie projektu podľa uskutočneného vrtu pre potreby kolaudačného rozhodnutia a uznania zdroja pitnej vody, zabezpečenie stavebného povolenia, dodanie kompletného rozboru vody a všetky s tým spojené práce a dokumenty. Výsledkom teda má byť uznaný zdroj pitnej vody napojený na existujúcu budovu.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.