Vyhlásené obstarávanie

Údržba plôch verejnej zelene


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Záhradnícke a rekreačné služby mesta Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
124 999,98
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77314100-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
1. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Záhradnícke a rekreačné služby - elektronické sprístupnenie ponúk cez odosielanie Zápisnice z otvárania ponúk. Miestom on-line webová adresa https://evo.ispevo.sk/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží a preukáže vyjadrením každej banky alebo pobočky zahraničnej banky/bánk, v ktorej/ktorých má uchádzač vedený účet podľa § 33 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží podľa § 34 ods. 1 písm a) zákona o verejnom obstarávaní zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač predloží podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Uchádzač predloží podľa § 34 ods. 1 písm. j) zákona o verejnom obstarávaní údaje o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač k dispozícií na poskytnutie služby. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ požaduje predložiť: - Kópiu platného osvedčenia o odbornej spôsobilosti v oblasti prípravkov na ochranu rastlín Odôvodnenie: V prípade výskytu inváznych rastlín v kosených plochách, požadujeme ich chemické a mechanické ošetrenie a zneškodnenie na skládke v zmysle zákona o odpadoch č. 79/2015 Z. z. - Kópiu oprávnenia na prevádzkovanie zariadenia na zber a zhodnocovanie biologicky rozložiteľného odpadu podľa § 97 ods. 1c Zákona č. 79/2015 Z.z. - Kópiu registrácie na činnosť zber a dopravu biologicky rozložiteľného odpadu (kód odpadu 02 01 03, 02 01 07, 20 02 01) podľa § 98 ods. 1 a 4 Zákona č. 79/2015 Z.z.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za predmet zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je zabezpečenie dodávateľa služieb na údržbu plôch verejnej zelene. Práce zahŕňajú kosenie rovinatých plôch, svahovitých plôch v okolí bytových domov a kosenie ruderálnych porastov (stariny). Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.