Vyhlásené obstarávanie

Polymérne organické flokulanty


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
24542000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
5. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Miesto otvárania ponúk: Miestom "on-line" sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí v ponuke predložiť nasledujúce informácie a dokumenty, ktorými preukáže finančné a ekonomické postavenie: 1. podľa § 33 ods. 1 písm. d): prehľad o celkovom obrate a ak je to vhodné, prehľad o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka, najviac za posledné tri hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. Minimálna úroveň pre túto podmienku účasti - Prehľad o celkovom obrate za posledné tri hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti: vo výške minimálne 1 447 854,- Eur spolu za posledné tri hospodárske roky. Uchádzač preukazuje splnenie uvedenej podmienky účasti predložením kópie výkazov ziskov a strát, alebo predložením kópie výkazu o príjmoch a výdavkoch, alebo prehlásením o tom, že v registri účtovných závierok (http://www.registeruz.sk) je možné dohľadať tento údaj, resp. iným ekvivalentným dokladom. Bližšie informácie v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí v ponuke predložiť nasledujúce informácie a dokumenty, ktorými preukáže technickú a odbornú spôsobilosť: 1. podľa § 34 ods. 1 písm. a): Zoznam dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Minimálna úroveň pre túto podmienku účasti - Zo zoznamu dodaného tovarov musí vyplynúť, že uchádzač za posledné tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania realizoval aspoň jednu zákazku, predmetom ktorej bola dodávka tovaru na rovnaký predmet zákazky (flokulanty práškové alebo emulzné) alebo viaceré spolu v objeme minimálne 346 710 kg . Uchádzač môže preukázať splnenie stanovenej podmienky účasti jednou alebo viacerými referenciami. Uchádzač predloží Zoznam dodaného tovaru. Zoznam dodaného tovaru bude uchádzačom predložený ako vyplnená Príloha č. 5 (Skúsenosti uchádzača) Zväzku č. IV. týchto súťažných podkladov, prípadne aj vrátane príloh/dokladov (napr. referencie, potvrdenia odberateľov, ...). Uchádzač v zozname dodaného tovaru uvedie všetky informácie potrebné na posúdenie splnenia podmienky účasti a to najmä: (i) identifikáciu dodávateľa a odberateľa, (ii) obdobie dodávania tovaru, (iii) predmet dodávaného tovaru a stručný popis dodávaného tovaru, (iv) zmluvnú cenu tovaru/dodávky a (v) kontaktné údaje na osobu na strane objednávateľa, u ktorej obstarávateľ môže predmetné údaje overiť. Bližšie informácie v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena v € bez DPH za organický flokulant potrebný na odvodnenie 1t celkovej sušiny (CS) 100% kalu. Bližšie informácie v Súťažných podkladoch.

Opis obstarávania

Dodávka organických polymérnych flokulantov a odpeňovačov (ďalej v texte „flokulanty“ a/alebo „odpeňovače“) pre prevádzky ČOV v správe VVS, a.s., vrátane dopravy na miesto určenia a vykládky tovaru v predpokladanom množstve 346 710 kg vrátane opcie na ďalších 346 710 kg. Podrobnosti - Zväzok VI. - Opis predmetu zákazky/Technické špecifikácie.

Doplňujúce informácie

Na predloženie ponuky uchádzač musí vykonať poloprevádzkové skúšky za účelom stanovenia vhodného typu tovaru (flokulantu) na odvodnenie stabilizovaného kalu na určených ČOV. Bližšie informácie v Súťažných podkladoch.