Vyhlásené obstarávanie

Poskytnutie stolárskych prác pre predajňu Múzea mesta Bratislavy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Múzeum mesta Bratislavy
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
15 620,43
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
60000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
5. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Vo vzťahu k podmienke podľa § 32 ods. 1 písm. e), f)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač Je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu (§ 32 ods. 1 písm. e) Uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu (§ 32 ods. 1 písm. f)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Vo vzťahu k podmienke podľa § 34 ods. 1 písm. a)

Popis podmienky účasti:

Vo vzťahu k podmienke podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO, t.j. uchádzač predloží zoznam dodávok tovaru rovnakého alebo obdobného charakteru vo vzťahu k predmetu zákazky za posledné tri roky odo dňa vyhlásenia verejného obstarávania. Zoznam musí obsahovať zákazky na dodanie tovaru rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky (Poskytnutie stolárskych prác). Zoznam musí obsahovať minimálne jednu zákazku rovnakého alebo podobného charakteru v minimálnej hodnote 10 000 Eur bez DPH. Za zákazku rovnakého alebo podobného charakteru bude verejný obstarávateľ považovať zákazku, ktorej predmetom bola realizácia: stolárskych služieb, ktorých výsledkom bolo dodanie nábytku pre zariadenie priestoru s výrazným umelecko-dizajnovým charakterom alebo poskytnutie stolárskych prác pre realizáciu výstavnej expozície alebo stolárske práce, výsledkom ktorých bola umelecká realizácia. Uchádzač v zozname uvedie údaje, z ktorých bude možné vyhodnotiť splnenie tejto podmienky účasti min. v rozsahu: názov zákazky, stručný opis predmetu zákazky, hodnota dodania, dátum dodania, kontaktné údaje na odberateľa (e-mail a telefón).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky budú vyhodnotené na základe najlepšieho pomeru ceny a kvality. Spôsob vyhodnotenia ponúk je uvedený v samostatnej prílohe.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je „Poskytnutie stolárskych prác pre predajňu Múzea mesta Bratislavy“. Obsahuje súbor stolárskych prác (výroba, dodanie a montáž nábytku a stolárskych výrobkov) pre budúcu predajňu MMB (pracovný názov), ktorá sa nachádza v interiéri na prízemí Starej radnice a má slúžiť ako kníhkupectvo a obchodík s darčekovým sortimentom MMB. Podrobný opis predmetu zákazky je určený Prílohou č. 1 Opis predmetu zákazky, Prílohou č.2 Projektová dokumentácia a Prílohou č. 5 Zmluva o dielo

Doplňujúce informácie

Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronickej platformy (IS EVO). Ponuku môžu predložiť len uchádzači ktorí sú v systéme OVERENÍ a AKTÍVNI. Ďalšie informácie sú uvedené vo Výzve na predkladanie ponúk.