Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie stravovacích služieb pre zariadenia sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Banská Bystrica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
55321000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
13. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
11. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Účasť na elektronickom otváraní ponúk je umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk. V zmysle § 52 ods.2 posl. veta zákona o verejnom obstarávaní, umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie, a to v rozsahu podľa § 52 ods.2 druhá veta zákona o verejnom obstarávaní
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

finančné a ekonomické postavenie podľa § 33 ods.1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže finančné a ekonomické postavenie podľa § 33 ods.1 písm. a) ZVO vyjadrením každej banky alebo pobočky zahraničnej banky/bánk, v ktorej/ktorých má uchádzač vedený účet, že nie je: - v nepovolenom debete; - plní si voči banke všetky záväzky, ktoré vyplývajú zo zriadenia účtu - jeho bežný účet nie je predmetom exekúcie; - v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár. Verejný obstarávateľ bude akceptovať len vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky. Predložené vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky nesmie byť staršie ako tri mesiace ku dňu predloženia ponuky. Uchádzač predloží Čestné vyhlásenie uchádzača, že ku dňu predloženia ponuky má otvorené účty len v banke/bankách alebo pobočky zahraničnej banke/bankách, od ktorých predložil vyššie požadované vyjadrenie/ia.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) a písm. g)

Popis podmienky účasti:

1.Podľa § 34 ods. 1 písm. a) - zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania, s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. Minimálna požadovaná úroveň: Verejný obstarávateľ požaduje, aby z uvedeného zoznamu bolo zrejmé, že poskytol služby rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky v súhrnnom objeme minimálne 1.000.000,00 EUR bez DPH. Predložený zoznam musí obsahovať min.: • názov (obchodné meno) a sídlo odberateľa (t.j. druhej zmluvnej strany), • názov a stručný opis poskytovaných služieb, z ktorého bude zrejmé, či išlo o služby rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky), • zmluvnú cenu zákazky v EUR bez DPH a s DPH, • lehota poskytovania služieb, • referenciu, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. V súlade s § 40 ods. 5 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ zohľadní referencie uchádzačov uvedené v evidencii referencií podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní, ak takéto referencie ku dňu predloženia ponuky existujú a uchádzač ich v ponuke identifikoval. 2. Podľa § 34 ods. 1 písm. g) - ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na hodnotenie ponúk. Minimálna požadovaná úroveň: Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača predložiť doklady preukazujúce odbornú kvalifikáciu a odbornú prax zodpovedného pracovníka na pozícii kuchár, ktorý musí spĺňať nasledovné predpoklady: a) minimálne stredoškolské vzdelanie v odbore kuchár b) minimálne 5 ročná prax v oblasti prípravy a varenia jedál Splnenie požadovaných predpokladov uchádzač preukáže dokladmi: - profesijný životopis zodpovedného pracovníka - čestné vyhlásenie zodpovedného pracovníka o pravdivosti údajov a informácií uvedených v životopise.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je celková cena s DPH za celý predmet zákazky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovacích služieb pre Zariadenia sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Banská Bystrica – príprava stravy a jej dovoz do Zariadení, podľa vopred vyhotoveného jedálneho lístka, odsúhlaseného dodávateľom a verejným obstarávateľom ako odberateľom stravy: • Pre prijímateľov sociálnych služieb, ktorým je poskytovaná sociálna služba v zariadeniach sociálnych služieb v súlade s § 17 Zákona č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znp. v rozsahu celodennej stravy a pitného režimu • Pre prijímateľov sociálnej služby – jedáleň v súlade s § 58 Zákona č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znp. v rozsahu obedy, večere • Pre zamestnancov zariadení sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Banská Bystrica v rozsahu obedy, večere, vrátane nápoja. Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač pripravoval jedlá pre stravovanie prijímateľov sociálnych služieb a zamestnancov vlastnými kapacitami (z dôvodu ich kvality) bez využitia subdodávateľov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov a v časti B. Obchodné podmienky – Rámcová zmluva o poskytovaní stravovacích služieb....- Príloha č.2 SP).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.