Vyhlásené obstarávanie

Budovanie a obnova občianskej a poznávacej infraštruktúry na OZ Sever a OZ Tatry


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
166 497,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246510-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
29. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/498280 záložka totožná ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia prác

Popis podmienky účasti:

Zoznam stavebných prác musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Minimálna požadovaná úroveň: Splnenie podmienky uchádzač preukazuje zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok. Jedná sa o stavebné práce rovnakého charakteru ako je predmet obstarávania, z ktorých minimálne jedna stavba musí byť v minimálnom objeme 80.000 € bez DPH. Za práce rovnakého charakteru ako je predmet zákazky sa považuje výstavba alebo rekonštrukcia inžinierskych stavieb alebo pozemných stavieb. V prípade, ak uchádzač predkladá stavbu/ referenciu, ktorú realizoval ako člen združenia alebo skupiny dodávateľov, je povinný uviesť podiel/celkovú hodnotu prác, za ktorú zodpovedal/ realizoval vlastnými kapacitami. V prípade stavby, ktorej začiatok alebo koniec nespadá do rozhodného obdobia, je záujemca povinný preukázať potvrdením objednávateľa/odberateľa alebo iným dokladom, že požadovaná minimálna hodnota stavebných prác bola uskutočnená realizovaná v rozhodnom období. Zoznam stavebných prác musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícií, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Zábezpeka

Popis podmienky účasti:

Vyžaduje sa zábezpeka ponuky. Zábezpeka je poskytnutie bankovej záruky za uchádzača, poistenie záruky alebo zloženie finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa v banke alebo v pobočke zahraničnej banky. Výška zábezpeky je stanovená vo výške 3.300,00 € Slovom: Tritisíctristo eur a nula centov. Podrobnosti zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena spolu v EUR bez DPH za celý predmet zákazky (max 90 bodov): 1. Vyhodnotenie kritéria č. 1 prebehne na základe najnižšej ceny za celý predmet zákazky v EUR bez DPH 2. Podkladom pre výpočet bodovej hodnoty bude cena za celý predmet zákazky v EUR bez DPH 3. Spôsob výpočtu bodovej hodnoty: Cena za celý predmet zákazky Pri hodnotení sa bude vychádzať z najnižšej ceny za celý predmet zákazky v EUR bez DPH, ktorej sa pridelí plný počet bodov a ostatným ponukám uchádzačov sa pridelí počet bodov podľa nasledovného vzorca: Body = [(cenamin / cenanávrh) * (bodymax)] 4. Takto vypočítané hodnoty bodov ostatných ponúk sa zaokrúhlia na dve desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obnova Lesníckeho náučného chodníka Oravská Lesná (k. ú. Oravská Lesná) a vybudovanie objektu (altánku) na pozorovanie Borsučie (k.ú. Oravská Polhora) na území LESY Slovenskej republiky, štátny podnik organizačná zložka OZ Tatry a zároveň vybudovanie altánku Rajecké Teplice (k. ú. Rajecké Teplice) na území LESY Slovenskej republiky, štátny podnik organizačná zložka OZ Sever. Lesnícky náučný chodník Oravská Lesná vyžaduje rekonštrukciu svojich objektov a to hlavne a. oplotenie okolo diviačej obory z oceľových stĺpikov s podhrabovými doskami na mieste pôvodného oplotenia z drevených koloch, ktoré je zhnité, b. vstupná bránička z oceľovej konštrukcie na mieste pôvodnej zhnitej z drevenej konštrukcie, c. drevené schodíky zo vstupnej bráničky do diviačej obory, d. prístrešok pre ležovisko diviakov z drevenej konštrukcie na mieste pôvodného ležoviska, e. zastrešené krmovisko pre diviaky z drevenej konštrukcie na mieste pôvodného zdevastovaného krmoviska, f. priechodzia vyvýšená lávka pre návštevníkov pred diviačou oborov z drevenej konštrukcie, g. premosťovací chodník na LNCH dĺžky 60 m z drevenej konštrukcie, h. vstupná brána do areálu LNCH z drevenej konštrukcie, ch. podstavec pre pôvodné mlynské kamene na mieste zhnitej drevenej konštrukcie. Na pozorovanie je potrebné vybudovať drevený altánok o rozmeroch 9,5x5,5 m s vybaveným (drevená lavička a stôl, vonkajšie ohnisko) v lokalite Borsučie. A v lokalite Rajecké Teplice, drevený pozdĺžny jednotraktový objekt z drevenej hrazdenej konštrukcie, so sedlovou strechou, pôdorysných rozmerov (osových) medzi stojkami 3,00 m x 5,00 m (2x2,50 m), ktoré budú založené na betónových pätkách. Podlaha v altánku je navrhnutá zo zhutnenej štrkodrviny. Presné množstvo a rozsah zákazky vyplýva z projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov. Predmet zákazky bude financovaný z Programu rozvoja vidieka SR 2014-2022 z výzvy 59/PRV/2022 z podopatrenia 8.5 Podpora na investície do zlepšenia odolnosti a environmentálnej hodnoty lesných ekosystémov z podporovanej činnosti: Budovanie a obnova občianskej a poznávacej infraštruktúry v lesných ekosystémoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.