Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie telekomunikačných služieb pre SHMÚ - pevná linka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenský hydrometeorologický ústav
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
88 068,32
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64215000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronická platforma IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúcej sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača preukázať, že za predchádzajúcich 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania poskytol službu rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky, ktorého finančný objem bol za určené obdobie v minimálnej súhrnnej výške 40 000 EUR bez DPH. Za službu rovnakého charakteru sa považuje poskytnutie telekomunikačných služieb v oblasti hovorov prostredníctvom VPS liniek alebo technologická modernizácia vybavenia telefónnej ústredne alebo obdobná služba týkajúca sa alebo súvisiaca s poskytovaním telekomunikačných služieb v oblasti hovorov prostredníctvom VPS. Ak bude v predložených dokumentoch uvedená cena plnenia v inej mene ako euro, použije sa na prepočet z inej meny na euro kurz Európskej centrálnej banky platný v deň zverejnenia Výzvy v Úradnom vestníku.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné podmienky

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia v zmysle § 32 ods.1 písm. e) a f) ZVO, tieto podmienky účasti preukazuje dokladmi uvedenými v §32 ods.2 písm. e) a f) ZVO resp. §32 ods.4 a 5 ZVO, t.j.: • je oprávnený dodávať tovar alebo poskytovať službu, Uchádzač predloží doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať a poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. • nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač preukazuje splnenie doloženým čestným vyhlásením. Výnimky z predloženia požadovaných dokladov preukazujúcich osobné postavenie: V zmysle § 152 ZVO - ak je uchádzač zapísaný v zozname hospodárskych subjektov vo verejnom obstarávaní vedenom na ÚVO môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa bodu 1. - zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov. V zmysle §152 ods. 3 ZVO Verejný obstarávateľ a obstarávateľ uznajú rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu, ktorým uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ a obstarávateľ musia prijať aj iný rovnocenný doklad predložený uchádzačom alebo záujemcom. Ak je uchádzač, hospodárskym subjektom taxatívne vymenovaným v § 2 ods. 2 zákona č. 272/2015 Z. z. o registri právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov, nie je povinný predložiť doklad podľa §32 ods.2 písm. e) ZVO, nakoľko verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (zákon č. 177/2018 Z.z.- zákon proti byrokracii). V prípade, ak by verejný obstarávateľ v období vyhodnotenia splnenia podmienok účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní nemal možnosť prístupu do uvedených systémov, je oprávnený vyžiadať si od uchádzačov originál príslušného výpisu/dokladu, resp. jeho osvedčenú kópiu. • Pri tejto výnimke: predloží len doklad v zmysle §32 ods.2 písm. f), t.j. čestné vyhlásenie, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. (Príloha 3 tejto Výzvy)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je: Celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH, ktorou sa rozumie celková konečná cena za celý predmet zákazky v zmysle návrhu na plnenie kritéria uvedeného v IS EVO a Prílohy č.2 Výzvy. Ak uchádzač nie je platcom DPH, upozorní na túto skutočnosť, uvedie cenu bez DPH a sadzbu DPH 0 %. Vyhodnocovaná bude konečná celková cena zákazky, teda cena, ktorú verejný obstarávateľ skutočne uhradí za predmet zákazky a to bez ohľadu na to, či je uchádzačom platca alebo neplatca DPH. (bližšie pozri bod 8.4. Výzvy). Úspešným uchádzačom bude uchádzač, ktorý predloží najnižšiu celkovú cenu za predmet zákazky a splní podmienky účasti a požiadavky na ponuku.

Opis obstarávania

Zabezpečenie telekomunikačných služieb v oblasti hovorov prostredníctvom VPS (Voice VPN) liniek, technologická modernizácia telekomunikačného vybavenia telefónnej ústredne a dodanie IP telefónov. Bližšia špecifikácia je uvedená v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Komunikácia prebehne medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi v zmysle § 20 zákona o VO prostredníctvom informačného systému EVO: Elektronická platforma – Informačný systém verejnej správy (isepvo.sk) (ďalej len „IS EVO“). Bližšie podrobnosti sú uvedené v Súťažnej dokumentácii.