Vyhlásené obstarávanie

Počítačové zariadenia, zostavy a spotrebný materiál pre potreby RTVS


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Rozhlas a televízia Slovenska
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
30200000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Užšia súťaž
Dátum vyhlásenia:
12. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
Dátum neuvedený
Dátum otvárania ponúk:
Dátum neuvedený
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov technickú alebo odbornú spôsobilosť vo verejnom obstarávaní preukázať podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní zoznamom dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania, odberateľov, dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom podľa § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ v súlade s § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní požaduje predložiť zoznam dodávok tovaru rovnakého charakteru ako je predmet zákazky s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, pričom uchádzač musí zoznamom dodávok tovaru preukázať, že za rozhodné obdobie realizoval minimálne 3 (tri) dodávky tovarov, pričom sa vyžaduje, aby každá preukázaná dodávka bola v minimálnej hodnote 50 000,00 EUR bez DPH. Rozhodné obdobie - pre účely tohto DNS sa považuje za obdobie posledných troch rokov končiacim dňom predchádzajúcim dňu odoslania oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania do Úradného vestníka EÚ. Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky a potreby jej zahrnutia medzi podmienky účasti v súlade s § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní: - Stanovenie tejto podmienky účasti týkajúcej sa technickej alebo odbornej spôsobilosti zohľadňuje povahu, rozsah a zložitosť predmetu zákazky. - Z požadovaného dokladu je možné primerane zistiť skúsenosti uchádzačov pri realizovaní dodávok tovaru rovnakého alebo podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky v rámci konkrétnych zadaní a v požadovanom množstve. - Požadovaná hodnota minimálnych objemov tovarov je vzhľadom k predpokladanej hodnote zákazky primeraná.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • „Celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR bez DPH“ (najnižšia cena podľa § 44 ods. 3 písm. c) zákona)

Opis obstarávania

Predmetom zákaziek zadávaných v rámci Dynamického Nákupného Systému je dodanie tovarov, najmä vybraného sortimentu osobných a prenosných počítačov, pracovných staníc, zobrazovacích jednotiek, prenosných tabletových počítačov, príslušných licencií, komponentov a príslušenstva, ktoré sú bežne dostupné na trhu, vrátane ostatných služieb súvisiacich s dodaním tovaru.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.