Vyhlásené obstarávanie

Zhotovenie urbanistickej štúdie „Urbanistická štúdia únosnosti územia UNESCO – Banská Štiavnica a okolie“.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Banskobystrický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
50 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71400000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
6. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online otváranie prostredníctvom elektronickej platformy.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa: - § 32 ods. 1 písm. e) ZVO, t. j. uchádzač je oprávnený poskytovať služby zodpovedajúce predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ informuje uchádzačov, že dokladmi, ktoré podľa § 32 ods. 3 ZVO nevyžaduje od uchádzačov, z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy, predkladať, sú: doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky (§ 32 ods. 2 písm. e) ZVO). Uvedené platí v prípade uchádzačov so sídlom alebo miestom podnikania v Slovenskej republike. - § 32 ods. 1 písm. f) ZVO, t. j. čestné vyhlásenie, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Pre splnenie predmetnej podmienky účasti sa vyžaduje predloženie čestného vyhlásenia. Dokument musí byť podpísaný štatutárnym zástupcom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača, nahraté vo formáte .pdf (príloha č. 3 Výzvy). Ustanovenia týkajúce sa preukazovania splnenia podmienok účasti osobného postavenia prostredníctvom zápisu do zoznamu hospodárskych subjektov týmto nie sú dotknuté.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač predloží Zoznam plnení, predmetom ktorých bolo poskytnutie služieb zhotovenia územnoplánovacích podkladov a územnoplánovacích dokumentácií za obdobie predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia tohto postupu. Zoznam bude obsahovať minimálne 1 obdobné plnenie s uvedením objednávateľa Za obdobné plnenie sa považuje: ‒ územný plán obce s počtom viac ako 2000 obyvateľov minimálne v etape návrh, nevyžaduje sa schválenie, ‒ územný plán regiónu minimálne v etape koncept, ‒ urbanistická štúdia územia v rozsahu riešeného územia minimálne 15 ha. (Poznámka: verejný obstarávateľ primerane predĺžil posudzované obdobie vo vzťahu k charakteru obstarávaného predmetu zákazky.)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač predloží Údaje o osobe vo funkcii hlavného riešiteľa – architekta, ktorá musí mať odbornú spôsobilosť na výkon činnosti autorizované architekta podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentnú odbornú spôsobilosť či odbornú kvalifikáciu, podľa právnych predpisov platných v mieste sídla/adresy tejto osoby t.j.: - Doklad o oprávnení vykonávať činnosť autorizovaného architekta vydaný Slovenskou komorou architektov (SKA) – scan originálu alebo úrade osvedčenej fotokópie (s originálnou pečiatkou a podpisom), resp. scan originálu alebo úradne osvedčenej fotokópie dokladu o ekvivalentnej odbornej spôsobilosti či odbornej kvalifikácii podľa právnych predpisov platných v mieste sídla/adresy tejto osoby.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky sa vyhodnocujú na základe najnižšej ceny. Pod cenou sa rozumie celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH zaokrúhlená na dve desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie služby, konkrétne vypracovanie a dodanie urbanistickej štúdie, t.j. zhotovenie čistopisu návrhu územnoplánovacieho podkladu (skr. ÚPP) „Urbanistická štúdia únosnosti územia UNESCO-Banská Štiavnica a okolie“ (skr. UŠ) v súlade so zadaním odsúhlaseným orgánom územného plánovania podľa §4 ods. 3 stavebného zákona. Návrh urbanistickej štúdie bude vypracovaný v súlade s ustanoveniami zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov (Stavebný zákon) a Vyhlášky Ministerstva životného prostredia č. 55/2001 Z. z. o územnoplánovacích podkladoch a územnoplánovacej dokumentácie (Vyhláška). Banskobystrický samosprávny kraj ako obstarávateľ ÚPP je povinný zabezpečiť obstarávanie urbanistickej štúdie prostredníctvom odborne spôsobilej osoby v zmysle §2a stavebného zákona, ktorá odborne zabezpečí celý proces obstarania ÚPP „Urbanistická štúdia únosnosti územia UNESCO-Banská Štiavnica a okolie“.

Doplňujúce informácie

1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 3. Všetky ďalšie relevantné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.