Vyhlásené obstarávanie

Servis osobných motorových vozidiel_generálne riaditeľstvo BB


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
50110000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
6. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
5. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk. On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto „on-line“ prostredia zo strany uchádzačov bude IS JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom verejnom obstarávaní. Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk zašle verejný obstarávateľ prostredníctvom systému IS JOSEPHINE najneskôr do piatich pracovných dní odo dňa otvárania ponúk zápisnicu z otvárania ponúk obsahujúcu údaje podľa § 52 ods. 2 ZVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti: § 34 ods.1 písm. a) zákona VO zoznam dodávok tovaru rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona VO. Bližšie informácie sú uvedené v kapitole F. PODMIENKY ÚČASTI

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritérium A – cena za všetky kategórie servisných prác v EUR bez DPH (váha 60%) • Uchádzač za príslušnú časť predmetu zákazky uvedie jednotkové ceny za poskytnutie danej kategórie servisných prác v rozsahu podľa Prílohy č. 1 Návrhu na plnenie kritérií. Navrhované ceny musia zahŕňať všetky výdavky a náklady, ktoré súvisia, resp. vzniknú v súvislosti s plnením predmetu zákazky. • Maximálny počet bodov za jednotlivú kategóriu servisných prác sa pridelí ponuke uchádzača ktorá bude mať najnižšiu jednotkovú cenu • Maximálny celkový počet bodov, ktoré môže uchádzač získať za kritérium A je 60 bodov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je servis, údržba a iné súvisiace servisné služby pre generálne riaditeľstvo Banská Bystrica na obdobie 48 mesiacov pre osobné motorové vozidlá (záručný a pozáručný), opravou a dodávkou náhradných dielov osobných, úžitkových a prípojných vozidiel do 3,5 t kategórie M1, M1 G, N1, N1G, N2, N2G vrátane hybridných vozidiel a vozidiel na alternatívny pohon** a O1 a O2 v zmysle kategorizácie podľa § 4 zákona 106/2018Z.z. v podrobnejšom členení v Čl. 4 a príloha I nariadenia (EÚ) 2018/858 v znení neskorších predpisov, v podmienkach prevádzky podniku LSR š.p. a členení jeho organizačných zložiek. Servisné práce sa týkajú hlavne servisných úkonov predpísaných výrobcom, výmeny a údržby pravidelne sa opotrebovaných dielov vozidiel (napr. brzdové doštičky, prevádzkové kvapaliny a iné), prípravy vozidiel na emisnú kontrolu a kontrolu TK s cieľom úspešného vykonania predmetných kontrol. Bližšie informácie sú uvedené v kapitole B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ požaduje na zabezpečenie viazanosti ponúk zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške: 6 500 ,- EUR Ostatné informácie k zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Lehota viazanosti ponúk je 12 mesiacov od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. 3. Ponuky sa budú predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona VO vložením do elektronického systému IS JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/.