Vyhlásené obstarávanie

Služba verejného osvetlenia obce Ružiná


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Ružiná
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
98 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50232100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Február 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Marec 2017
Dátum otvárania ponúk:
6. Marec 2017
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Ružiná, Ružiná 102, 985 52 Divín.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponúk "OSTATNÉ" je neverejné. Na otváraní obálok "Kritéria" s ponukami sa odporúča zúčastnenie zástupcami uchádzača. Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 180

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie poskytovania komplexnej služby verejného osvetlenia v katastrálnom území obce Ružiná. Súčasťou predmetu zákazky je vybudovanie novej sústavy verejného osvetlenia v obci Ružiná s režimom astronomického stmievania a zabezpečenie jej prevádzky vrátane dodávky elektriny potrebnej pre jej správne fungovanie, v rozsahu 92 ks exteriérových svietidiel verejného osvetlenia s minimálnym svetelným tokom 2 900 lm a 2 ks rozvádzačov verejného osvetlenia spolu so silovým vedením tak, ako je uvedené v situačnom nákrese Časť C súťažných podkladov na požadovanej technickej úrovni, tak aby spĺňali príslušné technické normy podľa právnych predpisov platných na území SR . Podperné body, na ktorých budú inštalované jednotlivé svietidlá, sú súčasťou dodávanej služby a právne vzťahy medzi poskytovateľom služby a vlastníkom podperných bodov alebo nehnuteľností, na ktorých majú byť svietidlá resp. podperné body umiestnené v súlade s prílohou č. 1 je povinný si zmluvne vysporiadať víťazný uchádzač. Verejný obstarávateľ nemá z úradnej činnosti vedomosť o vlastníckych vzťahoch k podperným bodom pričom uvádza, že vlastnícke vzťahy k nehnuteľnostiam na ktorých sú resp. majú byť umiestnené podperné body sú verejne dostupné z Katastra nehnuteľností. Uvedenú požiadavku verejný obstarávateľ odôvodňuje potrebou preukázania právneho vzťahu v zmysle ustanovení zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov, nakoľko zákazku nie je možné realizovať bez vydania rozhodnutia podľa tohto zákona. Úspešný uchádzač ku dňu podpisu zmluvy predloží verejnému obstarávateľovi písomný doklad podpísaný vlastníkom podperných bodov a/alebo nehnuteľností (najmä zmluva, súhlas a pod) preukazujúci vysporiadanie právnych vzťahov k podperným bodom a/alebo nehnuteľnostiam, na ktorých budú inštalované jednotlivé svietidlá v súlade s prílohou č.1.. Predmetom zákazky je zabezpečenie poskytovania komplexnej služby verejného osvetlenia v katastrálnom území obce Ružiná. Súčasťou predmetu zákazky je vybudovanie novej sústavy verejného osvetlenia v obci Ružiná s režimom astronomického stmievania a zabezpečenie jej prevádzky vrátane dodávky elektriny potrebnej pre jej správne fungovanie, v rozsahu 92 ks exteriérových svietidiel verejného osvetlenia s minimálnym svetelným tokom 2 900 lm a 2 ks rozvádzačov verejného osvetlenia spolu so silovým vedením tak, ako je uvedené v situačnom nákrese Časť C súťažných podkladov na požadovanej technickej úrovni, tak aby spĺňali príslušné technické normy podľa právnych predpisov platných na území SR

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady si možno stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa so zaslaním informácie na adresu: vojtech.ottmar.vo@gmail.com s uvedením kontaktných údajov alebo na základe žiadosti budú zaslané príp. osobne - v pracovných dňoch od 8:00 do 14:00. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 18 zákona o VO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 57 ako aj použiť postup podľa § 116. Ďalšie postupy, lehoty, povinnosti a informácie, týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v tejto výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch, sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní a súvisiacimi platnými predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania.