Vyhlásené obstarávanie

PROJEKTOVÁ DOKUMENTÁCIA PRE STAVEBNÉ POVOLENIE A REALIZÁCIU (DSP + DRS) A INŽINIERSKA ČINNOSŤ PRE STAVBU: „VÁŽSKA CYKLOTRASA, ÚSEK SVARÍN – VN ČIERNY VÁH“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71242000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ otváranie ponúk zabezpečí prostredníctvom „on-line“ sprístupnenia ponúk uchádzačom prostredníctvom funkcionality informačného systému ePVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, ktorým preukáže: Uskutočnenie minimálne jednej zákazky rovnakej alebo typovo podobnej ako je predmet zákazky v minimálnom objeme 50 000 Eur bez DPH alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene. Za rovnakú minimálne typovo podobnú zákazku sa rozumie: • vypracovanie dokumentácie pre stavebné povolenie (ďalej len „DSP“) a súčasne vypracovanie dokumentácie na realizáciu stavby (ďalej len “DRS”) pre projekt líniovej stavby v oblasti dopravy v minimálnom objeme 50 000 Eur bez DPH alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene alebo • vypracovanie dokumentácie pre stavebné povolenie (ďalej len „DSP“) a vypracovanie dokumentácie na realizáciu stavby (ďalej len “DRS”) pre projekty líniových stavieb v oblasti dopravy v minimálnom objeme 50 000 Eur bez DPH alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene pre obe zákazky súhrnne (cena 1 dokumentácie DSP + cena 1 dokumentácie DRS = cena min. PHZ). Dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. Verejný obstarávateľ nebude akceptovať na preukázanie minimálnej požadovanej úrovne štandardov k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) službu na vypracovanie projektovej dokumentácie na stavebné povolenie a realizáciu stavby (DSPRS). Odôvodnenie: V súlade s TP 019 Dokumentácia stavieb ciest DSPRS sa vypracováva najmä pre jednoduchšie stavby a predovšetkým najmä na rekonštrukcie a modernizácie existujúcich pozemných komunikácií. Pretože projekt cyklotrasy požaduje naprojektovať cyklotrasu v dĺžke cca 3,902 km s tromi mostnými objektami – nejedná sa o jednoduchú stavbu. Zákazka je projektom novostavby. Na základe vyššie uvedeného verejný obstarávateľ nebude akceptovať predložený projekt v stupni DSPRS.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač predloží doklad o odbornej spôsobilosti (potvrdenie o rozsahu odbornej spôsobilosti) na projektovanie a výkon inžinierskej činnosti s príslušným oprávnením na činnosti na výkon projekčnej činnosti autorizovaný stavebný inžinier vydaného alebo notifikovaného podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov v znení neskorších predpisov Verejný objednávateľ požaduje autorizačné osvedčenie: • A2 Komplexné architektonické a inžinierske služby a súvisiace technické poradenstvo - vykonávanie komplexných služieb a súvisiaceho technického poradenstva s výnimkou architektonických služieb. (§ 5 ods. 1a) s rozsahom 2-1 Dopravné stavby alebo. • B - Odborné činnosti vo výstavbe - kategória - 4. Stavebné konštrukcie s rozsahom oprávnenia: 4-23 Projektovanie inžinierskych stavieb - Mosty (vydané do r. 2004) alebo podľa členenia od 1.1.2005 - Inžinier pre konštrukcie inžinierskych stavieb, označenie na osvedčení a pečiatke 12 a zároveň 4-21 Projektovanie inžinierskych stavieb – Cesty a letiská (vydané do r. 2004) alebo podľa členenia od 1.1.2005 - Inžinier pre konštrukcie inžinierskych stavieb, označenie na osvedčení a pečiatke 12. Preukázanie odbornej spôsobilosti podľa členenia B je možné jednou alebo viacerými osobami. Verejný obstarávateľ prijme aj iný obsahom a rozsahom rovnocenný doklad vydaný príslušným orgánom iného štátu, ktorým uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková najnižšia zmluvná cena v EUR s DPH za predmet zákazky (s presnosťou na dve desatinné miesta). Celková najnižšia zmluvná cena v EUR za predmet zákazky u neplatcov DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je služba - spracovanie projektovej dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), vykonanie inžinierskej činnosti pre vydanie stavebného povolenia a následne spracovanie dokumentácie na realizáciu stavby (DRS) pre zákazku: „Vážska cyklotrasa, úsek Svarín – VN Čierny Váh“. Projektová dokumentácia bude riešiť projekt vlastnej cesty cyklotrasy v celkovej dĺžke cca 3,902 km, súčasťou ktorého budú 3 mostné objekty. Súčasťou zákazky je taktiež súčinnosť projektanta počas vyhlásenia verejného obstarávania na zhotoviteľa stavby. Podkladom pre spracovanie DSP a DRS je už vypracovaná dokumentácia na územné rozhodnutie a vydané územné rozhodnutie

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.