Vyhlásené obstarávanie

Výkon deratizačných, dezinsekčných a dezinfekčných prác


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
600 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90923000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom on-line otvárania ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: On-line otvárania ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú uchádzačom zverejnené informácie v zmysle § 52 ods. 2 ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém Josephine logovať a budú súčasťou protokolov v danom verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO, t. j. zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania (ďalej len „rozhodné obdobie“) s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Zoznam musí obsahovať zákazky na poskytnutie služieb rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky, t. j. kde súčet plôch na ktorých boli vykonané služby deratizácie v interiéri, dezinfekcie a dezinsekcie predstavuje v min. súčte 500 000 m2 a služby deratizácie v exteriéri v min. súčte 2 000 000 m2. Zoznam poskytnutých služieb musí obsahovať: - meno a adresu odberateľa / objednávateľa, - podrobný opis realizovaných zákaziek spolu s rozlohou plôch (z ktorého bude zrejmé, že ide o zákazky na poskytnutie služieb podľa vyššie uvedenej definície), - termín poskytnutia služby (plnenia zmluvy), - kontaktné údaje osoby odberateľa / objednávateľa kde je možné si tieto údaje overiť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy.

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže, že na plnenie predmetu zmluvy bude disponovať min. 2 kľúčovými odborníkmi (realizačný tím): Uchádzač predloží za každého z 2 členov realizačného tímu doklad o absolvovaní odbornej prípravy na overenie odbornej spôsobilosti na prácu s dezinfekčnými prípravkami na profesionálne použitie a na prácu s prípravkami na reguláciu živočíšnych škodcov na profesionálne použitie v zmysle § 15 ods. 3 písm. b) zákona č. 355/2007 Z. z. v znení neskorších predpisov. V rámci povinnej aktualizácie vedomostí minimálne 1 x za 5 rokov uchádzač predloží doklad o aktualizačnej odbornej príprave na prácu s dezinfekčnými prípravkami na profesionálne použitie a na prácu s prípravkami na reguláciu živočíšnych škodcov na profesionálne použitie v zmysle § 15 ods. 3 písm. b) zákona č. 355/2007 Z. z. v znení neskorších predpisov. Každá osoba, prostredníctvom ktorej uchádzač preukazuje splnenie podmienku účasti č. 3, bude povinná sa podieľať na realizácii zákazky. V prípade nevyhnutnej potreby zmeny takejto osoby, musí byť takáto osoba nahradená výhradne osobou, ktorá spĺňa vyššie určenú podmienku účasti Uchádzač môže splnenie danej podmienky účasti preukázať aj ekvivalentom oprávnenia preukazujúcim predmetné skutočnosti v inom štáte ako SR. Uchádzač v ponuke predloží čestné prehlásenie uchádzača, ak je daný odborník v čase predloženia ponuky v pracovnoprávnom pomere s uchádzačom. Ak navrhovaný odborník nie je v pracovnoprávnom pomere s uchádzačom, a uchádzač ho chce využiť na preukázanie splnenia tejto podmienky účasti, je navrhovaný odborník tzv. inou osobou podľa § 34 ods. 3 ZVO. Z § 34 ods. 3 ZVO vyplýva, že ak uchádzač využíva inú osobu musí verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity tejto osoby. Skutočnosť podľa predchádzajúcej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, z ktorej musí vyplývať jej záväzok, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Iná osoba musí zároveň preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa bodu 1. časti B. súťažných podkladov a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až g) a ods. 7 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za celý predmet zákazky v eur s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je riadne vykonávanie deratizačných, dezinsekčných a dezinfekčných prác na pozemkoch a v objektoch vo vlastníctve a správe hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy (ďalej len „verejný obstarávateľ“) počas obdobia 48 mesiacov v nadväznosti na ukončenie súčasnej zmluvy č. MAGTS2000068. Podrobný opis predmetu zákazky je dostupný v Prílohe č. 1 – Opis predmetu zákazky SP.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.