Vyhlásené obstarávanie

Chodník Hurbanova ulica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Gbely
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
68 512,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45432112-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
4. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronický systém EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

§32 ods. 1 písm. e) pre požadovaný predmet zákazky. § 32 ods. 1 písm. f) túto podmienku uchádzač preukazuje čestným vyhlásením

Popis podmienky účasti:

§32 ods. 1 písm. e) pre požadovaný predmet zákazky. Predkladá sa vyplnená príloha č. 1 súťažných podkladov, kde uchádzač uvedie svoje identifikačné údaje vrátane informácie o splnení tejto podmienky. Verejný obstarávateľ si vybrané údaje overí z dostupných zdrojov v zmysle ZVO. § 32 ods. 1 písm. f); túto podmienku uchádzač preukazuje čestným vyhlásením pričom súčasťou tohto vyhlásenia je i vyhlásenie ku konfliktu záujmov § 23 ZVO (príloha č. 2)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena vyjadrená v mene EUR s DPH

Opis obstarávania

Územie určené na výstavbu je tvorené s časti chodníkom šírky 1,20 m a s časti spevnenými plochami vjazdov do priľahlých rodinných domov (prevádzok) s rôznymi povrchovými úpravami a zelenými plochami s individuálnymi úpravami uličného pásu pred RD. Cesta III/1134 je obojsmerná s dvoma jazdnými pruhmi šírky 2 x 3,0 m a spevnenými krajnicami 2 x 0,25 m. Celková šírka komunikácie je 6,50 m. Chodník je navrhnutý vľavo v smere staničenia cesty III/1134. Pozemok určený na výstavbu je v celej dĺžke rovinatý s lokálnymi nerovnosťami. V trase navrhovaného chodníka vedú viaceré inžinierske siete, ktoré bude potrebné pred realizáciou dôkladne identifikovať a vytýčiť vrátané prípojok. Stavenisko je voľne prístupné z priľahlej cesty III/1134. Na stavenisku sa nenachádzajú stromy ani súvislé kriky, ktoré by tvorili prekážku plánovanej výstavbe a bolo ich potrebne odstrániť. Chodník je navrhnutý v celej dĺžke v jednotnej šírke 2,0 m. Šírka 2,0 m je vrátane obrubníkov cesty a parkovej obruby chodníka. Ulične vpusty sú osadené v chodníku pri obrubách s vtokovou mrežou s bočným obrubníkovým vtokom. Použité sú typizované betónové uličné vpusty Betonic s dnom TBV 500/1000 a prstencami TBV vrátane lapača nečistôt. Prípojkami PVC DN 200 budú napojené do existujúcej jednotnej kanalizácie DN 600. Pripojenie do existujúceho potrubia bude realizované spojkou in-situ DN 200. Spevnene plochy vjazdov sa napoja na novú niveletu chodníka v jestvujúcich šírkach. Podrobné požiadavky sú uvedené v projektovej dokumentácii a výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.