Vyhlásené obstarávanie

Stožiare priehradové oceľové, pozinkované pre vedenia VVN


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Východoslovenská distribučná, a. s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 800 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44212263-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
4. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online otváranie ponúk prostredníctvom systému ERANET.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona

Popis podmienky účasti:

Uvedenú podmienku účasti uchádzač preukáže predložením zoznamu dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Minimálne požiadavky: Zo zoznamu dodávok tovaru musí vyplývať, že uchádzač v relevantnom období dodal tovar rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v kumulatívnej hodnote min. 400 000 EUR bez DPH (slovom: štyristotisíc eur bez DPH). Za vyhlásenie verejného obstarávania sa považuje zverejnenie oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku Európskej únie alebo vo Vestníku verejného obstarávania, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Stožiare oceľové priehradové používané ako nosné konštrukcie vonkajších elektrických vedení VVN do 123 kV. Oceľová priehradová konštrukcia skrutkovaná, žiarovo pozinkovaná, vyrobená min. v triede EXC 3 podľa STN EN 1090-2.

Doplňujúce informácie

Všetky podrobnejšie informácie týkajúce sa kritérií na vyhodnotenie ponúk, podmienok účasti, požiadaviek na predmet zákazky, spôsobu predkladania a náležitosti ponuky a ďalšie informácie budú uvedené a bližšie špecifikované v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom. 1. Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní výhradne v slovenskom, prípadne českom jazyku a to písomnou formou v elektronickej podobe, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému ERANET dostupného na https://vsds.eranet.sk/#/tenders. Viac ohľadom komunikácie je uvedené v súťažných podkladoch. 2. Odporúčaná lehota na podanie žiadosti o vysvetlenie súťažných podkladov je najneskôr 12 dní pred lehotou na predkladanie ponúk. Súťažné podklady vrátane ich doplnení a vysvetlení sú záujemcom prístupné bezodplatne, neobmedzene, úplným a priamym prístupom uvedeným v bode 1. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez prihlásenia do systému, obstarávateľ nemá evidenciu, preto o zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení nebudú informovaní. Obstarávateľ preto záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady stiahli až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému. 3. Úspešný uchádzač, jeho subdodávatelia podľa § 11 zákona o verejnom obstarávaní je povinný na účely poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy byť zapísaný v registri partnerov verejného sektora, v súlade so zákonom 315/2016 Z. z. 4. Obstarávateľ si vyhradzuje právo možnosti zrušiť verejné obstarávanie alebo jeho časť podľa § 57 zákona o verejnom obstarávaní a ak ponuky budú neregulárne alebo inak neprijateľné, ak sa v priebehu postupu verejného obstarávania vyskytli dôvody hodné osobitného zreteľa, pre ktoré nemožno od obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval, prípadne ak navrhované ceny v ponukách budú vyššie ako predpokladaná hodnota určená obstarávateľom na predmet zákazky. 5. Obstarávateľ si vyhradzuje právo primerane predĺžiť lehotu viazanosti ponúk a o tejto skutočnosti informuje všetkých uchádzačov. 6. Ponuky musia byť v súlade s platnými právnymi predpismi Slovenskej republiky. 7. Riziko plynúce z oneskoreného doručenia ponuky znáša uchádzač. 8. Uchádzači nemajú právo na úhradu nákladov spojených so spracovaním ponúk a s účasťou v tomto verejnom obstarávaní. 9. V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED) je ho povinný vyplniť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti IV - globálny údaj. 10. Táto súťaž sa uskutočňuje podľa zákona o verejnom obstarávaní. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované v súťažných podkladoch, sa v tomto verejnom obstarávaní riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.