Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie bezpečnostnej služby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Divadlo Nová scéna
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
30 300,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79710000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
9. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Divadlo Nová scéna, Živnostenská 1, 812 14 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Vyhodnotenie ponúk pridelením príslušného počtu bodov v rámci každého z dvoch kritérií. Najnižšej ponukovej cene za každé kritérium bude priradený maximálny počet bodov (90, resp. 10 bodov), ostatným ponukám počet bodov na základe nepriamej úmery, ako pomer najnižšej paušálnej sumy, resp. hodinovej sadzby a vyhodnocovanej paušálnej sumy, resp. hodinovej sadzby, prenásobený max. počtom bodov pre príslušné kritérium (90 pri paušálnej sume a 10 pri hodinovej sadzbe). Výsledné poradie bude určené súčtom bodov, pridelených za obe kritériá, t.j. najvyšší celkový počet bodov určí 1.miesto v poradí, atď.

Opis obstarávania

Predmetom služby bude fyzické stráženie v určených priestoroch a zabezpečenie ochrany návštevníkov divadelných predstavení, zamestnancov divadla a majetku verejného obstarávateľa. Výkon bezpečnostnej služby spočíva v ochrane osôb, majetku a priestorov Objednávateľa v zmysle § 3 zákona č. 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o súkromnej bezpečnosti) a vyhlášky MV SR č. 634/2005 Z. z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona o súkromnej bezpečnosti.

Doplňujúce informácie

a/ Dodávateľ (úspešný uchádzač) je povinný pred uzatvorením zmluvy predložiť Objednávateľovi potvrdenie o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone povolania alebo potvrdenie o poistení zodpovednosti za škodu podnikateľa. b/ Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní (VO) sa uskutočňuje podľa § 20 zákona a v súlade s touto výzvou na predkladanie ponúk. c/ Zadávanie tejto zákazky sa realizuje informačným systémom pre elektronické verejné obstarávanie EVO. Viac informácií je uvedených na: https://www.isepvo.sk. d/ Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi prostredníctvom IS EVO pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred. e/ Náklady spojené s účasťou v tomto verejnom obstarávaní znášajú záujemcovia/uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi. f/ Verejný obstarávateľ uskutoční najprv vyhodnotenie ponúk na základe kritéria na hodnotenie ponúk, následne u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí, vyhodnotí splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky v súlade so zákonom a touto výzvou na predkladanie ponúk. g/ Verejný obstarávateľ nepožaduje predložiť ponuku zabezpečenú kódovaním a šifrovaním, ani podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom v zmysle zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov. V prípade, ak uchádzač predloží ponuku zabezpečenú kódovaním a šifrovaním, t. j. v rozpore s požiadavkou verejného obstarávateľa, je zodpovedný za možnosť nesprístupnenia jeho ponuky. V prípade nemožnosti otvorenia/sprístupnenia jeho ponuky podľa tejto výzvy na predkladanie ponúk bude uchádzač vylúčený podľa § 49 ods. 4 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. h/ Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť prieskum trhu bez vybratia úspešného uchádzača.