Vyhlásené obstarávanie

Servis vzduchotechnických, chladiacich a vykurovacích zariadení ÚZ Častá Papiernička


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Kancelária Národnej rady Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
37 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50700000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
29. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Nám. A. Dubčeka 1, 812 80 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Záujemca/uchádzač musí disponovať aspoň 1 osobou s odbornou spôsobilosťou na poskytnutie predmetu zákazky - t. j. odbornou spôsobilosťou na činnosť na technickom zariadení elektrickom – druh činnosti / odbornej spôsobilosti: samostatný elektrotechnik podľa § 22 vyhlášky č. 508/2009 Z. z., pri činnosti vykonávanej na technickom zariadení elektrickom vrátane bleskozvodu do 1000 V. Záujemca/uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky účasti predložením platného dokladu preukazujúceho odbornú spôsobilosť na činnosť na technickom zariadení elektrickom vrátane bleskozvodu do 1000 V - samostatný elektrotechnik podľa § 22 vyhl. č. 508/2009 Z. z. alebo ekvivalentného dokladu podľa príslušných právnych predpisov platných v krajine sídla, miesta podnikania uchádzača, na základe ktorých je oprávnený vykonávať požadovanú odbornú spôsobilosť v krajine svojho sídla, miesta podnikania.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Záujemca / uchádzač musí predložiť platný certifikát o odbornej spôsobilosti na nakladanie s fluórovanými skleníkovými plynmi podľa § 6 zákona č. 286/2009 Z. z. a podľa § 5 zákona č. 321/2012 Z. z. alebo ekvivalentný doklad podľa príslušných právnych predpisov platných v krajine sídla, miesta podnikania uchádzača, na základe ktorých je oprávnený vykonávať požadovanú odbornú spôsobilosť v krajine svojho sídla, miesta podnikania.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Pokiaľ uchádzač nie je platcom DPH, tak predmetom vyhodnotenia bude jeho cena bez DPH, ktorá je konečná. Ak verejný obstarávateľ vyhodnotí ako úspešného uchádzača, takého uchádzača, ktorý nie je platcom DPH, pre vylúčenie pochybností platí, že ak úspešný uchádzač v momente vyhodnotenia nebol osobou registrovanou pre daň z pridanej hodnoty, nie je oprávnený k príslušnej cene navyše účtovať si DPH a jeho cena, s ktorou sa stal úspešným uchádzačom, je v takom prípade považovaná za cenu konečnú vrátane DPH.
  • Verejný obstarávateľ vyhodnotí cenové ponuky na základe jediného kritéria, ktorým je najnižšia celková cena predmetu zákazky t. j. cena celkom / spolu vyjadrená v EUR s DPH za predpokladané množstvá / počty odbornej údržby, kapsových filtrov, cien za opravy a vzoriek náhradných dielov. Verejný obstarávateľ nepoužije elektronickú aukciu.

Opis obstarávania

Predmetom tejto zákazky je najmä: - vykonávanie komplexnej, pravidelnej (ročnej), preventívnej, odbornej údržby zariadení a vykonávanie pravidelnej (ročnej) kontroly tesnosti chladiacich okruhov chladiacich a klimatizačných zariadení a vedenie ich elektronickej evidencie, všetko ďalej aj ako „odborná údržba“, - dodanie kapsových filtrov G4 za účelom ich montáže / výmeny vo vzduchotechnických jednotkách v rámci ich odbornej údržby, - vykonávanie opráv porúch / vád zariadení - ďalej aj ako „oprava“, - dodanie chladiva do klimatizačných jednotiek a dodanie a montáž náhradných dielov v súvislosti s vykonávaním opráv a dodanie a montáž komponentov / náhradných dielov, ktorých potreba výmeny / montáže bola zistená pri odbornej údržbe alebo kontrole tesnosti, na vysokej profesionálnej úrovni, s cieľom zabezpečiť bezporuchovú a bezpečnú prevádzku zariadení, a to v súlade s platnými právnymi predpismi a normami.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.