Vyhlásené obstarávanie

Lakovacia linka.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
GreMi KLIMA, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
407 167,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42000000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Marec 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Marec 2017
Dátum otvárania ponúk:
31. Marec 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
GreMi KLIMA, s.r.o., Kragujevská 9, 010 01 Žilina.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie obálok s ponukami časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie obálok s ponukami časť "Kritériá" bude verejné len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené, verejný obstarávateľ písomne oznámi termín a miesto otvárania obálok s ponukami časť "Kritériá".
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 9

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka a montáž novej práškovacej lakovacej linky na povrchovú úpravu plechov s infračervenými katalytickými ohrievačmi. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Súťažných podkladoch.. Nová práškovacia lakovacia linka na povrchovú úpravu plechov s infračervenými katalytickými ohrievačmi, vrátane montáže - 1 ks.

Doplňujúce informácie

1. Podmienkou poskytnutia súťažných podkladov je predloženie písomnej žiadosti záujemcu o vydanie súťažných podkladov v slovenskom, alebo českom jazyku, podpísanej oprávnenou osobou záujemcu. Žiadosť musí obsahovať identifikačné údaje záujemcu (Obchodné meno alebo názov uchádzača, sídlo alebo miesto podnikania uchádzača), určenie kontaktnej osoby s uvedením telefonického, emailového kontaktu a adresy. Ak je záujemcom skupina dodávateľov, je potrebné uviesť vedúceho skupiny dodávateľov oprávneného konať za ostatných členov skupiny. 2. Spôsoby poskytnutia súťažných podkladov verejným obstarávateľom: 2.1. zaslanie v listinnej podobe poštovou zásielkou, 2.2. zaslanie elektronicky e-mailom, 2.3. prevzatím z profilu verejného obstarávateľa vedeného na stránke ÚVO. O tejto skutočnosti bude záujemca, poštou alebo mailom informovať kontaktnú osobu uvedenú v bode I.1. V informácii uvedie identifikačné údaje záujemcu (Obchodné meno alebo názov uchádzača, sídlo alebo miesto podnikania uchádzača), určenie kontaktnej osoby s uvedením telefonického, emailového kontaktu a adresy a dátum a čas prevzatia súťažných podkladov. 2.4. osobné prevzatie na adrese: GreMi KLIMA, s.r.o., Kragujevská 9, 010 01 Žilina, Slovenská republika, v pracovných dňoch, v čase od 09:00 do 14:00 hod., na základe telefonického dohodnutia času prevzatia u kontaktnej osoby uvedenej bode I.1. Po dohode s kontaktnou osobou je možné si prevziať súťažné podklady aj v inom než vyššie uvedenom čase. 3. Dátum a čas otvárania ponúk uvedený v bode IV.2.7. sa vzťahuje na otváranie ponúk a častí ponúk označených ako "Ostatné". 4. Verejný obstarávateľ uprednostňuje elektronickú komunikáciu, vysvetľovanie pripúšťa aj elektronickou formou prostredníctvom emailovej adresy: pizur@gremi.sk, pričom záujemca alebo uchádzač je povinný potvrdiť stanoveným spôsobom doručenie e-mailovej pošty verejného obstarávateľa. Predmetné potvrdenie elektronickej pošty je považované za preukázanie doručenia.