Vyhlásené obstarávanie

Obstaranie osobných ochranných pracovných prostriedkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Žilinského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
370 827,23
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35113400-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
22. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ otváranie ponúk zabezpečí prostredníctvom „on-line“ sprístupnenia ponúk uchádzačom, prostredníctvom funkcionality informačného systému použitého na verejné obstarávanie, tzn. že v okamihu otvorenia ponúk IS vygeneruje a odošle zápisnicu z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Zoznamom dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač predloží zoznam dodaných tovarov za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania; ktorým preukáže uskutočnenie realizovaných projektov/ plnení/ zmlúv. Tovary rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 1 zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň: Technickú alebo odbornú spôsobilosť uchádzač preukáže v zmysle § 34 ods. 1 písm. m), bod 1 zákona a to: vzorkami, opismi alebo fotografiami. Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač predložil opis ponúkaného tovaru s uvedením názvu tovaru a fotografie predmetu zákazky. Doklady stačí predložiť v neoverenej kópii napr. prospekt od výrobcu. Opis musí byť v takom rozsahu, aby verejný obstarávateľ mohol jasne vyhodnotiť splnenie požadovaných min. technických požiadaviek uvedených v opise predmetu zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň: Technickú alebo odbornú spôsobilosť uchádzač preukáže v zmysle § 34 ods. 1 písm. m), bod 2 zákona a to: certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač preukázal, že je spôsobilý dodať predmet zákazky v požadovanej kvalite a podľa parametrov technickej špecifikácie určenej verejným obstarávateľom. Uchádzač predloží Vyhlásenia o parametroch, resp. certifikáty výrobkov vrátane záverečných protokolov o posúdení typu výrobku, v závislosti od kategorizácie osobných ochranných pracovných prostriedkov, vrátane technickej dokumentácie o výrobku k jednotlivým položkám požadovaného rozsahu predmetu zákazky. Uchádzač musí preukázať, že ním ponúkané tovary spĺňajú určené vlastnosti a parametre tovaru v súlade s platnými príslušnými normami, vzhľadom na účel použitia podľa verejným obstarávateľom stanovenej požiadavky v časti B.1 Opis predmetu zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač s najnižšou ponukovou cenou, ktorý splní stanovené podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Poradie ostatných uchádzačov komisia na vyhodnotenie ponúk stanoví VZOSTUPNE podľa počtu bodov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie odevov a pracovnej obuvi určených na každodenné nosenie spĺňajúce príslušné normy a osobné ochranné pracovné pomôcky spĺňajúce príslušné normy na obdobie 24 mesiacov s dodávkou na miesta určenia. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a v návrhu Rámcovej dohody.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.