Vyhlásené obstarávanie

Pulóvre pre príslušníkov Hasičského a záchranného zboru


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
326 130,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
18235100-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
27. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
28. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk. Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku JOSEPHINE na to určenej, umožní sprístupnenie ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

3.1. podľa § 34 ods.1 písm. a) zákona Verejný obstarávateľ požaduje predložiť zoznam dodávok tovarov za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Za vyhlásenie verejného obstarávania sa považuje zverejnenie oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku Európskej únie. Zoznamom uchádzač preukáže dodanie tovaru rovnakého alebo obdobného charakteru (pleteniny), ako je predmet zákazky za posledné tri roky v kumulatívnej hodnote min. 150 000,- EUR bez DPH . 3.2 podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 1. zákona Verejný obstarávateľ požaduje predloženie 1 ks pulóvra veľkosti L Podrobné informácie sú uvedené v Prílohe č.5 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Hodnotí sa celková cena za dodanie/poskytnutie predmetu zákazky v EUR bez DPH uvedená v ponuke v Štruktúrovanom rozpočte ceny rámcovej dohody, ktorý je prílohou č.2 SP, v zmysle špecifikácie predmetu zákazky uvedenej v prílohe č.1 súťažných podkladov a v obchodných podmienkach uvedených v prílohe č.3 súťažných podkladov (porovnávací parameter - najnižšia cena)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky pulóvrov pre príslušníkov Hasičského a záchranného zboru. Predpokladaný počet dodaných ks počas trvania rámcovej dohody je 7 000 ks, pričom v prvom roku plnenia rámcovej dohody verejný obstarávateľ predpokladá nakúpiť 4 000 ks a v druhom roku plnenia rámcovej dohody predpokladá nakúpiť 3 000 ks.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami/ uchádzačmi postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania elektronického prostriedku JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami / uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. JOSEPHINE je na účely tohto verejného obstarávania softvér pre elektronizáciu zadávania verejných zákaziek. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com 2. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. Súťažné podklady a prípadné vysvetlenie alebo doplnenie súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie budú verejným obstarávateľom zverejnené v elektronickom prostriedku JOSEPHINE na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/53771/summary 3. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Zároveň verejný obstarávateľ v Profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/239 uverejňuje priamy odkaz na informácie a dokumenty. 4.Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 6. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ak ich konečným užívateľom je osoba uvedená v § 11 ods.1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní.