Vyhlásené obstarávanie

Odborné prehliadky, odborné skúšky a servisne práce vyhradených technických zariadení elektrických


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Pamiatkový úrad Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71600000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
28. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
8. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Pamiatkový úrad SR, Cesta na Červený most 6 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ZVO

Popis podmienky účasti:

- predloženie zoznamu poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia tohto verejného obstarávania, s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, vrátane kontaktov na nich; poskytnutými službami sa rozumie vykonanie odborných prehliadok a odborných skúšok , servisu a opráv vyhradených technických zariadení elektrických v uvedenom časovom období;

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods.1 pís. e) a f) ZVO

Popis podmienky účasti:

a) Podľa ust. § 32 ods. 1 písm. e) zákona: Doklad o oprávnení podnikať – výpis z obchodného registra ( právnická osoba – podnikateľ, fyzická osoba – podnikateľ zapísaný v obchodnom registri), výpis zo živnostenského registra( fyzická osoba – podnikateľ, príspevková organizácia – podnikateľ), resp. iný doklad o oprávnení dodávať uskutočňovať práce od hospodárskeho subjektu, ktorý je zapísaný v registri právnických osôb a podnikateľov. b) uchádzač nie je povinný predkladať tento doklad, pretože verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy, alebo Zoznam hospodárskych subjektov vedený ÚVO. c) podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona – HS nesmie mať uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní Podľa ust. § 32 ods. 1 písm. f) zákona: Doklad preukazujúci, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Hospodársky subjekt/uchádzač preukazuje splnenie všetkých požadovaných podmienok účasti uvedených v tomto bode čestným vyhlásením, ktoré je súčasťou prílohy Výzvy na predloženie ponúk , ktorú HS vypĺňa a podpisuje.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Vysvetlenie hodnotiacich kritérií: 1. Hodinová sadzba za servisné práce – hodinová sadzba za pravidelný, poruchový a havarijný servis. 2. Cena za vykonanie pravidelnej odbornej prehliadky, odbornej skúšky a vypracovanie správy, tzv. revízie elektrického zariadenia bleskozvodu v rozsahu stanovenom platnou legislatívou uvedenú v cene celkom za MJ, 3. Cena za vykonanie pravidelnej odbornej prehliadky, odbornej skúšky a vypracovanie správy , tzv. revízia elektrickej inštalácie a zariadenia, elektrického ručného náradia a elektrických spotrebičov v rozsahu stanovenom platnou legislatívou uvedenú v cene celkom za MJ.
  • Kritériom hodnotenia ponúk je: Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka spolu v počte 100 bodov. Hodnotiace kritérium - Počet bodov 1. Hodinová sadzba za servisné práce -10 bodov 2. Hodinová sadzba za vykonanie revízií a vypracovanie revíznych správ - 45 bodov 3. Hodinová sadzba za vykonanie revízií a vypracovanie revíznych správ - 45 bodov

Opis obstarávania

Predmet zákazky spočíva vo vykonávaní pravidelných odborných prehliadok a odborných skúšok elektrických zariadení v rozsahu a v termínoch stanovených platnými právnymi predpismi a STN (STN 33 1500, STN 33 2000-6:2018, STN EN 62305-1-4, STN 33 1390), ako aj v súlade s požiadavkami verejného obstarávateľa. Súčasťou predmetu zákazky je aj vypracovanie a dodanie revíznych správ. Odborná, technická, poradenská a konzultačná činnosť. Výkon odborných prehliadok a odborných skúšok elektrických zariadení zahŕňa nasledovné: - realizáciu odborných prehliadok a skúšok elektrických zariadení, elektrických spotrebičov a ručného náradia, - realizáciu odborných prehliadok a skúšok bleskozvodov, - realizáciu odborných prehliadok, skúšok a zabezpečovanie opakovaných úradných skúšok Výkon servisných prác (ďalej iba „servisné práce“) sa na účely tejto dohody rozumie najmä realizácia opráv, odstraňovanie porúch, odstraňovanie havarijného stavu a s tým spojené dodávky náhradných dielov, ich montáž, výmena, výkon funkčných skúšok a uvedenie do miesta určenia/prevádzky a iné odborné práce spojené s výkonom servisných prác podľa požiadaviek poskytovateľa hlavne v rozsahu: - montáž, oprava, výmena vypínačov, zásuviek, osvetlenia, - montáž, oprava, servis elektrických spotrebičov, - montáž, oprava, výmena prúdových chráničov, - montáž, oprava, výmena ističovej skrinky, - montáž, oprava, výmena elektroinštalácie, - montáž, údržba, servis elektrických zariadení, - realizácia, údržba a oprava elektrických prípojok, - montáž, údržba, servis bleskozvodov, - havarijná služba, - iné odborné servisné práce. Počas výkonu odborných prehliadok, odborných skúšok a servisných prác nesmie byť narušený chod prevádzky a činnosti verejného obstarávateľa (nerušiť v priestoroch, kde sa vykonáva činnosť, nevypínať zariadenia potrebné pre zabezpečenie prevádzky).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.