Vyhlásené obstarávanie

Závadka nad Hronom - materská škola – rozšírenie kapacity


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Závadka nad Hronom
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
446 872,09
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
28. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky prostredníctvom online sprístupnenia ponúk, t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie informácie sú uvedené v časti 18. Otváranie ponúk súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže požiadavky technickej a odbornej spôsobilosti v súlade s § 34 ods. 1 písm. g) ZVO nasledovne: Uchádzač preukáže, že disponuje aspoň 1 (jedným) stavbyvedúcim ako osobou zodpovednou a určenou na plnenie predmetu zákazky. Za stavbyvedúceho sa považuje osoba disponujúca platným osvedčením o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v platnom znení, alebo ekvivalentným osvedčením vydaným príslušnými orgánmi jednotlivých štátov pre činnosť stavbyvedúceho. Uchádzač predloží nasledujúce doklady a/alebo dokumenty: I. Doklad o odbornej spôsobilosti (potvrdenie o rozsahu odbornej spôsobilosti) stavbyvedúceho na vybrané činnosti podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentným dokladom preukazujúcim predmetné skutočnosti, vydávaným v inom štáte s odborným zameraním na pozemné stavby alebo odkaz na miesto, kde je toto platné osvedčenie verejne dostupné. II. Verejný obstarávateľ za účelom jednoznačného posúdenia splnenia podmienky účasti odporúča, aby uchádzač predložil aj doklad alebo dokument, z ktorého budú zrejmé údaje o postavení navrhovaného stavbyvedúceho voči uchádzačovi, interná/externá kapacita uchádzača .

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce – stavebno-technické úpravy existujúceho objektu a jeho adaptácia pre potreby materskej školy - Vonkajšia elektroinštalácia - Vnútorná elektroinštalácia - ZTI – rozvody pitnej vody, rozvody splaškovej kanalizácie - Splašková kanalizácia zaústená do exitujúcej železobetónovej žumpy, alternatívne priamo do verejnej kanalizácie - Slaboprúdoví rozvody - Dažďová kanalizácia zo striech zvedená voľne na terén Členenie stavby na stavebné objekty : SO 01 materská škola SO 02 Chodník SO 03 Úprava terénu a rekultivácia zelene SO 04 Vodovodná prípojka (kompletná rekonštrukcia) SO 05 Kanalizačná prípojka (kompletná rekonštrukcia) SO 06 Elektrická prípojka (kompletná rekonštrukcia) SO 07 Slaboprúdová prípojka (kompletná rekonštrukcia) upozorňujeme, že detské ihrisko ako ani oplotenie areálu školy nie je predmetom zákazky napriek tomu že je súčasťou PD

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.