Vyhlásené obstarávanie

Dezinsekčný zásah liahnísk komárov a iného škodlivého hmyzu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
67 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90670000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
26. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
8. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Údaje o vzdelaní a odbornej praxi osoby na prácu s prípravkami používanými pri dezinfekcii

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO, t. j. uchádzač uvedie údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osoby určenej na plnenie rámcovej dohody; Minimálna požadovaná úroveň: verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača predložiť osvedčenie o odbornej spôsobilosti osoby na prácu s prípravkami používanými pri dezinfekcii a na reguláciu živočíšnych škodcov na profesionálne použitie podľa § 15 ods. 3 písm. b) zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Uchádzač uvedie meno osoby v prílohe č. 2, ktorú predkladá vo svojej ponuke. Osoba, prostredníctvom ktorej uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa bude povinné sa podieľať na realizácii zákazky. V prípade nevyhnutnej potreby zmeny takejto osoby, musí byť takáto osoba nahradená výhradne osobou, ktorá spĺňa vyššie určenú podmienku účasti. Splnenie podmienky účasti môže uchádzač preukázať aj kapacitami inej osoby § 34 ods. 3 ZVO (ak sám tieto podmienky nespĺňa). Súčasťou ponuky uchádzača musí byť v tomto prípade písomná zmluva uzavretá medzi uchádzačom a osobou, ktorej kapacity využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti (scan) a osoba, ktorej kapacity uchádzač využíva musí spĺňať podmienky účasti osobného postavenia uvedené na str. 2 výzvy na predloženie ponuky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Údaje o vzdelaní a odbornej praxi pilota dronu

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO, t. j. uchádzač uvedie údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osoby určenej na plnenie rámcovej dohody – pilot dronu; Minimálna požadovaná úroveň: verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača preukázať, že má k dispozícii pilota, ktorý má prax v obsluhe dronu s dávkovacím a záznamovým zariadením minimálne v rozsahu 300 zalietaných hektárov. Osoba, prostredníctvom ktorej uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa bude povinné sa podieľať na realizácii zákazky. V prípade nevyhnutnej potreby zmeny takejto osoby, musí byť takáto osoba nahradená výhradne osobou, ktorá spĺňa vyššie určenú podmienku účasti. Splnenie podmienky účasti preukazuje uchádzač zoznamom poskytnutých služieb, ktorý je súčasťou prílohy č. 2 tejto výzvy, ktorú uchádzač predkladá vo svojej ponuke. V rámci zoznamu poskytnutých služieb uchádzač uvedie odberateľov služieb a kontaktné údaje na nich, prostredníctvom ktorých si verejný obstarávateľ overí splnenie tejto podmienky účasti. Splnenie podmienky účasti môže uchádzač preukázať aj kapacitami inej osoby § 34 ods. 3 ZVO (ak sám tieto podmienky nespĺňa). Súčasťou ponuky uchádzača musí byť v tomto prípade písomná zmluva uzavretá medzi uchádzačom a osobou, ktorej kapacity využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti (scan) a osoba, ktorej kapacity uchádzač využíva musí spĺňať podmienky účasti osobného postavenia uvedené na str. 2 výzvy na predloženie ponuky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Údaje o strojovom vybavení - dronu

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. j) ZVO, t. j. uchádzač uvedie údaje o strojovom vybavení, ktoré má k dispozícií na poskytnutie služby – dispozícia dronom Minimálna požadovaná úroveň: verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača preukázať, že disponuje dronom, ktorý je vybavený: - záznamovým zariadením, ktoré dokáže poskytnúť a zdokladovať informácie o zasiahnutej lokalite a dávke biocídneho prípravku v tejto lokalite za účelom hlásenia zásahu na RÚVZ a pre prípadné kontroly iných subjektov oprávnených požadovať dokumentáciu zásahu; - automatickým a plynule regulovateľným dávkovacím zariadením na granulát, ktoré zabezpečí rovnomerné dávkovanie na plochu bez ohľadu na rýchlosť, výšku letu a manévrovanie medzi prekážkami a prípadnými zastaveniami. Splnenie podmienky účasti preukazuje uchádzač vyhlásením o dispozícii strojového vybavenia spĺňajúce stanovené požiadavky. Vyhlásenie je súčasťou prílohy č. 2 tejto výzvy. Vo vyhlásení uchádzač uvedie spôsob dispozície strojového vybavenia (vlastníctvo, prenájom, alebo iný spôsob) a zároveň túto formu dispozície preukáže verejnému obstarávateľovi (napr. doklad o kúpe, zmluva o prenájme, a pod.). Uchádzač zároveň predloží vo svojej ponuke technický list stroja, z ktorého bude vyplývať splnenie požiadaviek na záznamové a dávkovacie zariadenie. Splnenie podmienky účasti môže uchádzač preukázať aj kapacitami inej osoby § 34 ods. 3 ZVO (ak sám tieto podmienky nespĺňa). Súčasťou ponuky uchádzača musí byť v tomto prípade písomná zmluva uzavretá medzi uchádzačom a osobou, ktorej kapacity využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti (scan) a osoba, ktorej kapacity uchádzač využíva musí spĺňať podmienky účasti osobného postavenia uvedené na str. 2 výzvy na predloženie ponuky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vykonanie dezinsekcie autorizovaným biocídnym prípravkom na ničenie lariev komárov na báze účinnej látky BTI (Bacillus thuringiensis, subsp. israelensis, sérotyp H14, kmeň AM65-52) rozptýlením granulátu alebo vo vode rozpustného prášku. Koncentrácia prípravku použitého na aplikáciu musí byť v súlade s návodom na použitie a podľa presnej špecifikácie dodanej výrobcom. Vykonanie dezinsekcie bude vykonané pozemne alebo letecky dronom vrátane biocídneho výrobku vo vlastníctve dodávateľa, ktorý je v Slovenskej republike autorizovaný. Podrobnejšie informácie v prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.