Vyhlásené obstarávanie

Asanácia objektu FYTOTRÓN


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
122 343,10
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45110000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
10. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
23. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online – Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom v systéme IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

1. podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní - zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom • bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom preukazujúcich ich uskutočnenie, • bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Požaduje sa, aby uchádzač v rámci tohto zoznamu preukázal realizáciu minimálne 3 zákaziek rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmetu zákazky, z toho aspoň jedna zákazka musí byť v hodnote minimálne 60 000 EUR bez DPH.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane ten uchádzač, ktorý ponúkne vo svojej ponuke najnižšiu cenu za predmet zákazky v EUR s DPH v rozsahu a v súlade s požiadavkami uvedenými v tejto Výzve a v Opise predmetu zákazky. Poradie ostatných uchádzačov sa urči vzostupne.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je asanácia objektu FYTOTRÓN na Hlavnej ulici 6 v Špačinciach. V súčasnej dobe objekt neslúži pôvodnému účelu, preto je navrhnutá jeho celková asanácia. Práce budú realizované v priestore pozemku. Postup asanačných prác: - Odpojenie stavby od inžinierskych sietí - Demontáž opláštenia strechy, obvodového plášťa a výplňových konštrukcií - Demontáž medzistropov - Demontáž oceľovej konštrukcie haly - Zbúranie stien - Vybúranie podláh - Vybúranie základovej železobetónovej dosky - Uskladnenie stavebnej sute na skládku - Vyčiestenie parcely od odpadu Podrobný opis a vymedzenie predmetu zákazky je súčasťou Prílohy č. 6 – Projektová dokumentácia, Prílohy č. 7 Výkaz výmer a Prílohy č. 8 Zmluva o dielo, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou tejto výzvy na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje prostredníctvom elektronickej platformy IS EVO. 2. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil ako prvý v poradí.