Vyhlásené obstarávanie

Ošetrenie a údržba stromovej vegetácie a služby s tým spojené


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Staré Mesto
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
202 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77211400-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky prostredníctvom „on-line“ sprístupnenia ponúk, t. j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na otváranie ponúk v systéme IS EVO. Odoslaná zápisnica spĺňa náležitosti podľa § 52 ods. 2 ZVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Podmienka, že uchádzač je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu. Uvedenú podmienku účasti preukáže uchádzač/záujemca v súlade s § 32 ods. 2 pís. e) zákona o verejnom obstarávaní doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Podmienka, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uvedenú podmienku účasti preukáže uchádzač/záujemca v súlade s § 32 ods. 2 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní doloženým čestným vyhlásením.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Uvedenú podmienku účasti preukazuje uchádzač/záujemca predložením zoznamu poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom: Zo zoznamu dodávok tovaru/poskytnutých služieb musí vyplývať, že záujemca v relevantnom období poskytol služby rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky v kumulatívnej hodnote min. 70 000,00 EUR bez DPH (slovom: sedemdesiat tisíc eur bez DPH).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Uvedenú podmienku účasti preukáže uchádzač/záujemca predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom : Záujemca/ Uchádzač musí preukázať svoju odbornú spôsobilosť na poskytovanie požadovaného plnenia potvrdením, že má k dispozícii experta spĺňajúceho stanovené požiadavky. Nižšie uvedené požiadavky na experta záujemca preukáže: a) v prípade, ak záujemca nie je súčasným zamestnávateľom príslušného experta, predložením písomnej zmluvy uzavretej medzi záujemcom/uchádzačom a expertom (v zmysle identifikácie nižšie) o využití odborných kapacít experta pri plnení zmluvy záujemcom/uchádzačom, ak sa záujemca/uchádzač stane úspešným v tomto verejnom obstarávaní; b) predložením dokladu o odbornej spôsobilosti minimálne jednej osoby; táto osoba musí preukázať, že je držiteľom minimálne jedného platného arboristického certifikátu, a to: arboristický certifikát (certifikát ISA akreditovaný arborista ISA certified arborist, Európsky arboristický certifikát ETW (european tree worker), EAC European treeworker/tree technician, FLL zertifizierter Baumkontroleur, Český certifikovaný arborista/konzultant). Osoby, ktorými záujemca/uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky, sa musia podieľať na realizácii zákazky. Títo pracovníci musia byť zároveň uvedení v zmluve

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena za predmet zákazky v euro s DPH.

Opis obstarávania

Ošetrenie a údržba stromovej vegetácie a služby s tým spojené na pozemkoch v správe mestskej časti Bratislava-Staré Mesto predstavuje služby zamerané na udržiavanie alebo zlepšenie zdravotného stavu drevín alebo na odstránenie následkov ich poškodenia odborne realizovaným a cieleným rezom drevín.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.