Vyhlásené obstarávanie

Motorová nafta a bezolovnatý benzín


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
475 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30163100-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
12. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Nitra, Štefánikova trieda 60. 95006 Nitra
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO) spôsobom uvedeným v ZVO (napr. predložením dokladov podľa § 32 ods. 2 ZVO alebo zápisom v registri hospodárskych subjektov podľa § 152 ZVO alebo zápisom v obdobnom registri iného členského štátu). V prípade predloženia ponuky skupinou dodávateľov sa použije § 37 ZVO primerane. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov na dodržiavanie Metodického usmernenia č. 11-2019, ktorý vydal Úrad pre verejné obstarávanie dňa 22.11.2019, podľa ktorého sa verejného obstarávania môže zúčastniť len ten uchádzač/záujemca, ktorý spĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. b) a c) ZVO, čo uchádzač/záujemca preukazuje podľa § 32 ods. 2 písm. b) a c) ZVO. V prípade, ak uchádzač so sídlom v SR preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 2 ZVO, nie je povinný predkladať vybrané doklady podľa § 32 ods. 2 písm. a), b), c), e) ZVO, pretože verejný obstarávateľ je oprávnený použiť tieto údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (portál oversi.gov.sk). K vyžiadaniu informácie podľa § 32 ods. 2 písm. a) ZVO je uchádzač povinný v svojej ponuke predložiť potrebné údaje v súlade s § 32 ods. 3 ZOV. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní. V prípade použitia jednotného európskeho dokumentu na preukázanie splnenia podmienok účasti bude súčasťou jeho ponuky vyplnený jednotný európsky dokument, z ktorého musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom ku dňu lehoty na predkladanie ponúk a je schopný túto skutočnosť preukázať. Uchádzač môže prehlásiť splnenie podmienok účasti finančného a ekonomického postavenia a podmienky účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti prostredníctvom globálneho údaju uvedeného v oddiele IV. časti jednotného európskeho dokumentu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Výška zľavy v percentuálnom vyjadrení (%) z 1 litra PHM zo stojanovej ceny v momente odobratia PHM. Váha kritéria je 100%. Najvýhodnejšia je najvyššia poskytnutá zľava a úspešným uchádzačom sa stane ponuka uchádzača, ktorý vo svojej ponuke navrhne najvyššiu zľavu a splní všetky podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Poradie ostatných ponúk sa určí úmerne.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie Motorovej nafty a bezolovnatého benzínu prostredníctvom akceptácie palivových kariet na čerpacích staniciach dodávateľa. • motorová nafta (cetánové číslo 48) a bezolovnatý benzín (oktánové číslo 95) musia spĺňať funkčné, prevádzkové a technické požiadavky a kvalitatívne parametre v zmysle európskej aj národnej normy ( STN EN 590 + A1: 2018 (65 6506) a STN EN 228+A1:2018-02 (65 6505) • dodávateľ disponuje predajnou sieťou čerpacích staníc po celom území SR a akceptuje tankovacie karty vo všetkých krajoch SR • čerpanie PHM musí byť sprístupnené objednávateľovi nonstop s možnosťou tankovania pri hlavných ťahoch ciest, diaľniciach a v centrách miest a minimálne na dvoch čerpacích staniciach prevádzkovaných dodávateľom na území mesta Nitry počas celého trvania tejto zmluvy • špecifikácia tankovacích kariet: počet kariet cca 80 ks, tankovacia karta s magnetickým prúžkom alebo čipom s PIN kódom, požaduje sa bezplatné vydanie tankovacích kariet objednávateľovi evidovaných na evidenčné číslo vozidla alebo meno pracovníka objednávateľa, bezplatné dodatočné vydanie tankovacích kariet do 10 dní od žiadosti objednávateľa, bezplatné zablokovanie stratenej tankovacej karty do jednej hodiny od nahlásenia objednávateľom, medzinárodná tankovacia karta v počte cca 5 ks • možnosť odoberať prostredníctvom tankovacích kariet na čerpacích staniciach dodávateľa aj doplnkové tovary, diaľničné známky a využiť služby čistenia a umývania vozidiel Osobitné požiadavky na plnenie • nákup pohonných hmôt sa bude realizovať priebežne počas zmluvného obdobia priamo zo stojanu dodávateľa do vozidiel objednávateľa a barelov na PHM • fakturácia bude prebiehať raz mesačne za skutočne odobraté pohonné hmoty vo fakturovanom období • najneskôr do 3. dňa nasledujúceho fakturovaného obdobia poskytne dodávateľ objednávateľovi súpis jednotlivých tankovaní, ktoré sú predmetom aktuálnej fakturácie v elektronickej podobe (súbor, ktorý bude možné editovať v programe Microsoft Excel) s informáciami o čerpaní PHM (dátum tankovania, miesto tankovania, odobrané množstvo PHM, identifikáciu karty odoberajúceho, druh odobraného paliva, cena odobraného paliva), ktorý objednávateľ použije ako podklad na import nákladov do systému GPS • súpis uvedený vyššie je možné zasielať aj v iných termínoch a intervaloch, ak sa zmluvné strany dohodnú inak, dohoda musí byť vykonaná písomnou formou.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.