Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia verejného osvetlenia v meste Dolný Kubín


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Dolný Kubín
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
744 148,89
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45311000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
11. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
7. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Dolný Kubín, kanc. na 1. posch., č.dv.208, nová budova, Hviezdoslavovo námestie 1651/2, 026 01 Dolný Kubín
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO - zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12 ZVO, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Bližšie informácie o Minimálnej požadovanej úrovni štandardov k splneniu tejto podmienky účasti a ďalšie informácie, sú uvedené v súťažných podkladoch, časť G - Podmienky účasti, bod G.3) Technická a odborná spôsobilosť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. c) ZVO

Popis podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. c) ZVO – údajmi o technikoch alebo technických orgánoch, najmä tých, ktorí sú zodpovední za kontrolu kvality bez ohľadu na to, v akom zmluvnom vzťahu sú k uchádzačovi alebo záujemcovi; ak ide o zákazku na stavebné práce, na ktorých sa môže uchádzač alebo záujemca obrátiť so žiadosťou o vykonanie týchto prác. Bližšie informácie o Minimálnej požadovanej úrovni štandardov k splneniu tejto podmienky účasti a ďalšie informácie, sú uvedené v súťažných podkladoch, časť G - Podmienky účasti, bod G.3) Technická a odborná spôsobilosť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO – údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Bližšie informácie o Minimálnej požadovanej úrovni štandardov k splneniu tejto podmienky účasti a ďalšie informácie, sú uvedené v súťažných podkladoch, časť G - Podmienky účasti, bod G.3) Technická a odborná spôsobilosť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Pre účely vyhodnotenia sa použije celková cena vrátane DPH (u neplatiteľov DPH cena celkom).

Opis obstarávania

Predmetom tohto projektu je modernizácia verejného osvetlenia vrátane súvisiacich prác a dodávok v katastrálnom území mesta Dolný Kubín a jeho prímestských častí. Projekt rieši výmenu výbojkových svietidiel za úsporné LED svietidlá pre dosiahnutie energetických úspor, zníženie svetelného znečistenia a pre zvýšenie kvality sústavy verejného osvetlenia. Súčasťou projektu je aj demontáž pôvodných svietidiel a káblov, demontáže pôvodných výložníkov, výmena holých NN vodičov za izolované vodiče verejného osvetlenia na NN stožiaroch elektrického vedenia a inštalácia pokročilejšieho riadiaceho systému, ktorý zabezpečí automatické stmievanie LED svietidiel, trvalé napájanie budúcich SMART prvkov v sústave verejného osvetlenia a monitoring celkového stavu sústavy a stavu jednotlivých svietidiel. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Opis predmetu zákazky (časť„ B”), Výkaz výmer (časť „C”) a Projektová dokumentácia (časť „E”) .

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.