Vyhlásené obstarávanie

Odstránenie materiálov s obsahom azbestu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bytová agentúra rezortu ministerstva obrany
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
598 036,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45262660-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
9. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V sídle verejného obstarávateľa, na adrese Pri Šajbách 12, Bratislava.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. d) ZVO: prehľad o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zákazky alebo koncesie týka. Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

a) § 34 ods. 1 písm. b) ZVO: zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; b) § 34 ods. 1 písm. g) ZVO: údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk, c) § 35 ZVO: systém manažérstva kvality a d) § 36 ZVO: systém environmentálneho manažérstva. Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena vyjadrená ako cena celkom bez DPH za plnenie celého predmetu zákazky v mene EUR.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je demontáž všetkých prvkov stavby pôvodnej ubytovne Hviezda v Bratislave s obsahom azbestu a zabezpečenie likvidácie takto získaného azbestu (príp. materiálov s obsahom azbestu) spôsobom podľa platnej legislatívy. Technologický postup demontáž všetkých prvkov stavby s obsahom azbestu sa vykoná v troch etapách: i) v rámci vnútorného kontrolovaného pásma po jednotlivých podlažiach sa prevedie odstránenie stúpacích rozvodov vzduchotechniky z centrálnej šachty, vyústenie vzduchotechniky na streche budovy a odstránenie stropných rozvodov vzduchotechniky na jednotlivých podlažiach. Strojovňa vzduchotechniky obsahuje celkom sedem (7) nezávislých vetví vzduchotechniky. Príruby jednotlivých dielov vzduchotechniky sú utesnené azbestovými šnúrami. Jednotlivé vetvy vzduchotechniky sú vyústené na strechu objektu, rozvody sú ťahané stredom objektu. Pre strojovňu vzduchotechniky sa vytvorí samostatné kontrolované pásmo; ii) prevedie sa demontáž a odstránenie azbestových panelov z obvodového plášťa v rámci štyroch uzavretých kontrolovaných pásiem; iii) odstránenie strešnej krytiny s obsahom azbestu sa prevedie v rámci otvoreného kontrolovaného pásma. Rozsahu predmetu zákazky je špecifikovaný jednoznačne a úplne v nasledovnej dokumentácii tvoriacej prílohy týchto súťažných podkladov: • správa o výskyte materiálov s obsahom azbestu v objekte bývalej ubytovne Hviezda v Bratislave z novembra 2022, ktorá bola vyhotovená spoločnosťou DILMUN SYSTEM, s. r. o., so sídlom Stará Vajnorská 37, 831 04 Bratislava, IČO: 45 536 783 (príloha č. 7 súťažných podkladov) • technologický postup odstránenie materiálov s obsahom azbestu v objekte bývalej ubytovne Hviezda v Bratislave z novembra 2022, ktorý bol vyhotovený spoločnosťou DILMUN SYSTEM, s. r. o., so sídlom Stará Vajnorská 37, 831 04 Bratislava, IČO: 45 536 783 (príloha č. 8 súťažných podkladov) • neocenený (tzv. slepý) výkaz výmer (príloha č. 6 súťažných podkladov).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.