Vyhlásené obstarávanie

Demontážne práce - interiér


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bytová agentúra rezortu ministerstva obrany
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
731 529,34
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45111300-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
9. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V sídle verejného obstarávateľa, na adrese Pri Šajbách 12, Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. d) ZVO: prehľad o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zákazky alebo koncesie týka. Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

a) § 34 ods. 1 písm. b) ZVO: zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; b) § 34 ods. 1 písm. g) ZVO: údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk, c) § 34 ods. 1 písm. i) ZVO: údaje o priemernom ročnom počte zamestnancov a o počte riadiacich zamestnancov za predchádzajúce tri roky a d) § 36 ZVO: systém environmentálneho manažérstva Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
  • Lehota na dodanie diela (počítané v pracovných dňoch odo dňa odovzdania staveniska dodávateľovi stavby podľa zmluvy o dielo), maximálne 145 pracovných dní – max. 30 bodov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú demontážne práce v interiéri, v rámci ktorej sa vykoná: • kompletné odstránenie zariadení zdravotechniky (WC, umývadlá, drezy, sprchy, výlevky, pisoáre), • kompletné odstránenie systému vykurovania (rozvody, radiátory, zdroj tepla), • odstránenie rozvodov plynu, • odstránenie rozvodov úpravy vody s tým súvisiacich zariadení a pod. Predmetom zákazky je odstránenie všetkých určených vnútorných murovaných priečok na celú výšku jednotlivých miestností. Zároveň sa odstránia všetky podlahové vrstvy, keramické podlahy v sociálnych zariadeniach v hr. 30 alebo 60 mm, PVC podlahy sa strhnú a vybúrajú spolu s poterom v hr. 60 mm až na plechobetónovú doska. Odstráni sa schodisko z 1.NP do 1.PP, ako aj točité oceľové schodisko v jadre. Odstránia sa určené plochy z belninových odkladov stien. Odstránia sa určené základe pod vzduchotechnikou podľa výkresovej dokumentácie, otvore pre vzduchotechniku. V rámci predmetu zákazky sa odstránia komplet všetky podhľady hliníkové, kazetové a rabitzové vrátane všetkých nosných konštrukcií. Jestvujúca kapotáž oceľových stĺpov sa odstráni. V rámci stavby sa odstránia všetky stroje v strojovni výťahov, vodiace lišty, konštrukcia výťahových kabín a výťahové šachtové dvere. Pult kaviarne, drevené a hliníkové steny kaviarne, mobiliár, zabudované nábytky. Odstránia sa všetky určené vnútorné dvere vrátane zárubní, vybúrajú sa výťahové dvere spolu s výťahovými kabínami. Demontážne práce sa budú realizovať postupným mechanickým rozoberaním. V rámci profesií sa demontujú všetky jednotlivé rozvody a zariadenia zdravotechniky, vykurovania, silnoprúdov a slaboprúdov. Predmetom tejto zákazky nie je demontáž kompletného vedenia vzduchotechniky a jej súčastí. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v projektovej dokumentácii z 04/2024 vypracovanej spoločnosťou AMBERG ENGINEERING Slovakia s.r.o. (príloha č. 7 súťažných podkladov) a v neocenenom (tzv. slepom) výkaze výmer (príloha č. 6 súťažných podkladov).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.