Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia mostov M3636 na ceste III/1293 v obci Dlhá a M5497 na ceste III/1295 za obcou Dlhá


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
737 711,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45221111-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
14. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
„online“ sprístupnenie ponúk v IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. a) zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienky ekonomického a finančného postavenia podľa: § 33 ods. 1 písm. a) zákona o VO - vyjadrením banky alebo pobočky zahraničnej banky - uchádzač predloží vyjadrenie z každej banky alebo pobočky zahraničnej banky, v ktorej má vedený účet, o solventnosti a schopnosti uchádzača plniť finančné záväzky - nie staršie ako 3 mesiace od vyhlásenia verejného obstarávania. Uchádzač zároveň predloží aj čestné vyhlásenie podpísané osobou oprávnenou konať v mene uchádzača o tom, že v iných bankových inštitúciách nemá vedené peňažné účty. Bližšie informácie sú uvedené vo Zväzku 4 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť podľa: § 34 ods. 1 písm. b) zákona o VO - zoznamom stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky (za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru možno považovať práce, ktoré predstavujú opravy alebo rekonštrukcie mostov) uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania v minimálnom kumulatívnom finančnom objeme: 730 000 (slovom: sedemstotridsaťtisíc) EUR bez DPH s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok. Ak odberateľom: • bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o VO, uchádzač predloží zoznam referencií vedených v informačnom systéme ÚVO v Evidencii referencií. Uchádzač uvedie v zozname názov objednávateľa, názov zmluvy, stručný opis plnenia relevantného predmetu zákazky, miesto plnenia, lehotu plnenia, cenu plnenia v EUR bez DPH a registračné číslo tejto referencie. Zoznam referencií musí obsahovať aj súčet cien všetkých plnení relevantných pre vyhodnotenie v EUR bez DPH za požadované obdobie podľa zadanej podmienky. Ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12 zákona o VO, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača o ich uskutočnení, doplnené dokladom preukazujúcim ich uskutočnenie. • bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o VO, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ. Ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, splnenie tejto podmienky účasti preukáže svojím vyhlásením o ich uskutočnení s doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Hodnoty uvedené v cudzej mene uchádzač prepočíta na eurá podľa platného kurzu ECB ku dňu 31.12. – priemerného kurzu roku (priemerná hodnota výmenného kurzu cudzej meny voči jednému euru), ktorého sa údaj týka. V prípade, že daný rok ešte nebol ukončený, prepočíta sa podľa platného kurzu ECB - priemerný mesačný kurz za mesiac, v ktorom došlo k ukončeniu plnenia. Uchádzač v ponuke zdokumentuje prepočítavací postup pri každom doklade, v ktorom sa prepočet meny vykonal. Bližšie informácie sú uvedené vo Zväzku 4 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť podľa: § 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO – údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiaceho zamestnanca – stavbyvedúceho, ktorý bude zodpovedný za riadenie stavebných prác. Splnenie tejto podmienky účasti uchádzač preukáže predložením profesijného životopisu a dokladu o odbornej spôsobilosti. Profesijný životopis musí obsahovať: a) titul, meno a priezvisko, b) údaje o priebehu vzdelania zamestnanca, absolvované školenia, c) história zamestnania (zamestnávateľ, trvanie prac. pomeru, pozícia, ktorú zamestnanec zastával, praktické skúsenosti – názov a sídlo objednávateľa, názov stavby, popis stavby, pracovná pozícia, rozsah činností, ktoré zamestnanec zabezpečoval, obdobie realizácie stavby - rok od do), d) dátum a podpis zamestnanca. Profesijným životopisom musí uchádzač preukázať, že riadiaci zamestnanec – stavbyvedúci má minimálne 5-ročnú odbornú prax v oblasti riadenia stavieb v pozícii stavbyvedúceho, rovnakého alebo podobného charakteru a rozsahu ako je predmet tejto zákazky. Uchádzačom navrhovaný riadiaci zamestnanec – stavbyvedúci musí vlastniť doklad o odbornej spôsobilosti na výkon činnosti stavbyvedúci, t. j. Osvedčenie SKSI alebo ekvivalentný doklad o vykonaní odbornej skúšky v zmysle zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov, odborné zameranie inžinierske stavby splnomocňujúci na vykonanie vybraných činností vo výstavbe podľa § 45 zákona o územnom plánovaní a stavebnom poriadku č. 50/1976 Zb. (stavebný zákon). Uchádzač súčasne predloží čestné vyhlásenie navrhovaného riadiaceho zamestnanca – stavbyvedúceho , že bude uchádzačovi k dispozícii v čase plnenia zmluvy. Stavbyvedúcim pre obidva mostné objekty môže byť rovnaká osoba. Bližšie informácie sú uvedené vo Zväzku 4 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. l) zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť podľa: § 34 ods. 1 písm. l) zákona o VO - uvedením podielu plnenia zo zmluvy, ktorý má v úmysle zabezpečiť subdodávateľom spolu s uvedením identifikačných údajov subdodávateľa Uchádzač predloží vyplnenú Prílohu č. 9 Čestné vyhlásenie o subdodávkach súťažných podkladov – čestné vyhlásenie, že celý predmet zákazky vykoná vlastnými kapacitami alebo uvedenie podielu zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom s uvedením navrhovaných subdodávateľov a predmetov subdodávok. Bližšie informácie sú uvedené vo Zväzku 4 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác – rekonštrukcia mostov M3636 na ceste III/1293 v obci Dlhá a M5497 na ceste III/1295 za obcou Dlhá a taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavieb a porealizačného geodetického zameranie oprávnenou osobou pre každý mostný objekt samostatne v digitálnej aj papierovej forme. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky predloženej na predmet zákazky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške 14 000 EUR. Bližšie informácie sú uvedené vo Zväzku 1 súťažných podkladov.