Vyhlásené obstarávanie

Interiér Krajskej knižnice P. O. H. v Prešove - Časť I. atypické kovové interiérové vybavenie


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Krajská knižnica P.O.Hviezdoslava v Prešove
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
584 733,74
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39200000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
24. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční online.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Podľa § 33 ods. 1 písm. d) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena v EUR s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je časť Atypické kovové interiérové vybavenie v zmysle realizačného projektu interiéru Krajskej knižnice P. O. Hviezdoslava v Prešove, ktorý je delený na dve časti. Obidve časti sa zaoberajú stavebným objektom SO-01 – Knižnica, ako je to delené v PD stavebnej časti. Časť A sa zaoberá celkovým návrhom interiéru riešených častí – miestnosti č. 104, 105, 216, 217 a 312.

Súčasťou časti A je dispozičné riešenie celej budovy, osadenie interiérových prvkov, detailná dokumentácia atypovýych prvkov, návrh osvetlenia, koordinácia kladenia podláh vo vybraných priestoroch a taktiež výkaz typových a atypových prvkov. Časť B pozostáva z dokumentácie dvoch zavesených regálov v miestnostiach č. 104 a 105 na prízemí knižnice a obsahuje časti Architektúra, Statika a Rozpočet.

Povrchy miestností nie sú predmetom projektu interiéru, keďže sú súčasťou dodávky stavby (podlahy, omietky). Projekt sa zaoberá koordinačnou prípravou, ktorá súvisí s realizáciou interiéru a ktorá si vyžaduje súčinnosť s prebiehajúcou stavbou. Všetky zmeny, ktoré súvisia so stavbou boli konzultované a odsúhlasené autormi Rekonštrukcie knižnice P.O. Hviezdoslava v Prešove, Ing. arch. Jozefom Kužmom a Ing. arch. Václavom Hochmuthom. Zároveň autori všetky kroky konzultovali s investorom (Krajská knižnica v Prešove, Prešovský samosprávny kraj), dodávateľom stavebnej časti (stavebná firma ČECH s.r.o.),

Krajským pamiatkovým úradom a projekčným tímom architekta Jozefa Kužmu.



Dodávané interiérové prvky musia byť v súlade opisom a požiadavkami uvedenými v prílohách súťažných podkladov.



Časť I. atypické kovové interiérové vybavenie

Atypové prvky majú jasne danú konštrukčnú a materiálovú logiku pozostávajúcu zo subtílnych oceľových priehradovín spojených oceľovými plechmi. Ako atypové prvky sú navrhnuté jednostranné a obojstranné knižničné regály, knižničné pulty, stoly a stolíky, pódium, úložné skrinky a taktiež zdvíhacia plošina. Ako doplnkový atyp je oplechovanie kastlíkov pre rozvody VZT a oplechovanie väznice na 3NP.



Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Celá komunikácia vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne, prostredníctvom komunikačného rozhrania systému ERANET. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Návod na používanie systému je dostupný na adrese https://psk.eranet.sk/data/innovis/manual_dodavatela.pdf



2. Súťažné podklady budú každému záujemcovi k dispozícii na komunikačnom elektronickom portáli bez obmedzenia na adrese: https://psk.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/1772



3. Verejný obstarávateľ postupuje podľa § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní, t. j. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk.



4. Podrobné vymedzenie a určenie doručovania dokladov a komunikácie so záujemcami a uchádzačmi verejný obstarávateľ uvádza v súťažných podkladoch. Uchádzač vo svojej ponuke predloží splnenie podmienok účasti, čestné vyhlásenia, požiadavky na predmet zákazky bližšie uvedené v súťažných podkladov a iné dokumenty vyžadované v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.



5. Verejný obstarávateľ vyžaduje viazanosť ponúk zabezpečiť zábezpekou. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.



6. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním a so zameraním na sociálne aspekty.



7. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy obstarávaním inovácií. 8. Elektronickými platbami sa rozumie bankový prevod cez internetbanking.