Vyhlásené obstarávanie

Upokojovanie dopravy na Vajanského námestí – OS 01 Podchod pre peších a cyklistov – Hušták, Banská Bystrica


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
89 696,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71250000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
21. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie sa uskutoční v zmysle § 52 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom funkcionality elektronickej platformy (IS EVO), a to sprístupnením elektronických ponúk v systéme EVO v čase uvedenom v Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods.1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien a lehôt dodania a odberateľov. Dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna požadovaná úroveň štandardu: Uchádzač vo svojej ponuke predloží zoznam poskytnutých služieb (zákaziek) rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania, ktorý bude zahŕňať minimálne 3 zákazky z toho 1 (jednu) zákazku v hodnote minimálne 50.000,00 EUR bez DPH, Zoznam poskytnutých služieb musí obsahovať: - názov, sídlo a IČO odberateľa (t .j. druhej zmluvnej strany), - názov a stručný opis poskytnutých služieb, - zmluvnú cenu zákazky v EUR bez DPH, - obdobie realizácie od - do (mesiac/rok), - odkaz na referenciu, uvedenú v evidencii referencií podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní za realizovanú službu, ak odberateľom služby bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ alebo kontaktné údaje odberateľa (meno a priezvisko, tel. č., e-mail) za účelom overenia zrealizovanej služby, ak odberateľom služby nebol verejný obstarávateľ a obstarávateľ, - podpis štatutára uchádzača alebo osoby oprávnenej konať za uchádzača. V súlade s ust. § 40 ods. 5 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ zohľadní referencie uchádzačov uvedené v evidencii referencií podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní, ak takéto referencie ku dňu predloženia ponuky existujú a uchádzač ich v ponuke identifikoval.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní uchádzač preukazuje technickú alebo odbornú spôsobilosť údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Minimálne požadovaná úroveň štandardu: Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač vo svojej ponuke preukázal, že na plnenie predmetu zákazky bude disponovať: • odborníkom s platným oprávnením na výkon činnosti v zmysle § 5 zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov – oprávnenie na mosty a tunely. V ponuke predloží autorizačné osvedčenie SKSI tejto osoby. Uchádzač zároveň predloží: • potvrdenie, že daný odborník je v čase podávania ponuky v pracovnoprávnom pomere s uchádzačom alebo • v prípade, pokiaľ daný odborník určený na plnenie zmluvy nie je interným zamestnancom uchádzača, ale je inou osobou, uchádzač je povinný predložiť:  písomnú zmluvu uzatvorenú medzi uchádzačom a touto inou osobou (fyzickou alebo právnickou) a  konkrétne doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti osobného postavenia v zmysle § 32 zákona o verejnom obstarávaní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Stanoveným kritériom a jediným na vyhodnotenie ponúk je v súlade s § 44 ods. 3 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní - najnižšia celková cena s DPH za celý predmet zákazky uvedená na tlačive – Návrh na plnenie kritérií ( príloha SP č.5).

Výsledky

Upokojovanie dopravy na Vajanského námestí – OS 01 Podchod pre peších a cyklistov – Hušták, Banská Bystrica

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie vypracovanej v podrobnosti realizačnej dokumentácie (ďalej len „DSP v DRS“), pre stavbu „Upokojovanie dopravy na Vajanského námestí – OS 01 Podchod pre peších a cyklistov - Hušták, Banská Bystrica“. Podchod pre chodcov a cyklistov spájajúci priestor pred SC Europa s budúcou pešou zónou pred OC Point na Vajanského námestí v Banskej Bystrici. Podchod prechádza popod okružnú križovatku č. 3614A244. Celková dĺžka podchodu je 129,7 m, z toho 41,2 m je tvorené zostupnou rampou od SC Europa, 47,5 m zostupnou rampou od SC Point a 41m je samotný podchod. V mieste okružnej križovatky č. 3614A244 je umiestnené oddychové átrium.

Nakoľko sa podchod a riešené územie nachádza v OP PR BB (Ochranné pásmo Pamiatkovej rezervácie Banská Bystrica), je nutné jeho návrh konzultovať s KPU v BB, Hlavným architektom mesta BB.



Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov a v Prílohe č. 2 súťažných podkladov – Návrh Zmluvy o dielo.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.