Vyhlásené obstarávanie

Výkonový transformátor 50 MVA - TR Košúty


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Stredoslovenská energetika - Distribúcia, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 380 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
31170000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
23. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v komunikačnom systéme, bude neverejné.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať všetky stanovené podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia uvedené v ustanovení §32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "ZVO"). Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 ZVO. Splnenie podmienok účasti môže uchádzač preukázať: - doložením dokladov v zmysle § 32 ods. 2 ZVO alebo - zápisom v zozname hospodárskych subjektov v zmysle §152 ZVO alebo - jednotným európskym dokumentom (ďalej len "JED") podľa § 39 ods. 1 ZVO, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti. Obstarávateľ si vyhradzuje právo od uchádzačov vyžadovať doklad, resp. doklady nahradené JED-om pred vyhodnotením ponúk. Obstarávateľ informuje, že hospodársky subjekt môže vyplniť len oddiel "Globálny údaj pre všetky podmienky účasti" časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO. Uvedenú podmienku účasti preukazuje uchádzač predložením zoznamu dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač musí preukázať, že za predchádzajúce 3 roky dodal tovary rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, pričom celkový objem dodaných tovarov rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky bol za uvedené obdobie min. 1 ks výkonového transformátora 50 MVA. Za tovar podobného charakteru sa považuje výkonový transformátor inej výkonovej rady (napr. 16 MVA, 25 MVA, 40 MVA a pod.).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je dodanie výkonového transformátora 50 MVA - TR Košúty, bližšie špecifikovaného v súťažných podkladoch, vrátane súvisiacich služieb a dopravy na miesto dodania. Termín dodania tovaru je najneskôr do 30.06.2025.

Doplňujúce informácie

Hospodárske subjekty môžu písomne požiadať obstarávateľa o vysvetlenie podmienok účasti a súťažných podkladov. Za včas doručenú požiadavku o vysvetlenie podmienok účasti alebo súťažných podkladov sa považuje požiadavka doručená v slovenskom alebo českom jazyku prostredníctvom systému ERANET a zároveň doručená dostatočne vopred tak, aby obstarávateľ stihol poskytnúť vysvetlenie požiadaviek najneskôr v lehote 6 dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk.