Vyhlásené obstarávanie

Elektroinštalácia priestorov sušiarne Prašice "MÔJ DOMOV" , ZSS Topoľčany


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
7 724,17
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45310000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
3. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
16. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Úrad NSK, Rázusova 2A, 949 01 Nitra
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) Záujemca alebo uchádzač preukáže svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Doklad o odbornej spôsobilosti osoby, ktorá bude zodpovedná za plnenie predmetu zákazky, vydaného na základe osobitného predpisu osvedčenie podľa zákona č. 124/2006 Z.z. a vyhlášky č. 508/2009 Z.z. § 24 ods. 1 – Revízny technik vyhradeného technického zariadenia elektrického.§ 34 ods. 3 Záujemca alebo uchádzač preukáže svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť. Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač alebo záujemca verejnému obstarávateľovi alebo obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje záujemca alebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až g) a ods. 7; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, na ktorú boli kapacity záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami najmä podľa odseku 1 písm. g), uchádzač alebo záujemca môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú. Verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ môže u osoby, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, hodnotiť existenciu dôvodov na vylúčenie podľa § 40 ods. 8.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH v EUR.

Opis obstarávania

Riešené je doplnenie rozvádzača RH, pole č. 2, napojenie elektroinštalácie časti objektu Sušiareň - práčovňa a sušiareň vychádzajúce z rozvádzača RH, pole č.2, novo navrhovaný rozvádzač R-SU a elektroinštalácia priestorov sušiarne - práčovne a sušiarne.

práce v rozsahu :

- zásuvkovú svetelnú inštaláciu predmetných priestorov

- ochranné pospájanie

- rozvádzač R-SU

- doplnenie rozvádzača RH, pole č.2

Napojenie predmetnej časti objektu bude vychádzať z jestvujúceho hlavného rozvádzača RH, Pole č.2. V tomto poli bude, v hornom rade istenia, vedľa ističa FA2 doplnený istič FA3 B80A/3. tento bude slúžiť pre napojenie novo navrhovaného rozvádzača R-SU. V RH, poli č. 2 bude doplnený mostík pracovného vodiča a vytvorí sa tak napäťová sústava TN-S. Napojenie rozvádzača R-SU bude vyhotovené káblom N2XH-J 5x16mm, ktorý je klasifikovaný ako retardujúci požiar. Káblové vedenie bude v rozvodni a na chodbe uložené v inštalačnom žľabe, v miestnosti č. 42 bude vedenie uložené pod omietkou. Ukončené bude v rozvádzači R-SU.

Elektroinštalácia predmetnej časti objektu bude vychádzať z rozvádzača R-SU. Tento bude vyhotovený ako plastový, osadený do muriva v miestnosti č. 42. Inštalácia bude vyhotovená káblami N2XH, klasifikovanými ako retardujúce požiar, uloženými pod omietkou. Zásuvky a vypínače budú osadené vo výške 1,3m. Použité budú prístroje v minimálnym krytím IP 44. Vývod WL.1 bude ukončený hlavným vypínačom pracovného stroja 400V/32A, s minimálnym krytím IP44, osadeným na stene vo výške 1,3m. Pre napojenie budúcich veľkokapacitných práčok budú v miestnosti č.42 inštalované dva káblové vývody Wl.2 a Wl.3 ukončené v inštalačných škatuliach vo výške 2m. Osvetlenie predmetných priestorov bude riešené svietidlami LED 48W, s minimálnym krytím IP 44. V miestnosti č. 41 sa v budúcnosti uvažuje s vybudovaním nového vstupu. S toho dôvodu bude v blízkosti priestoru nových dverí vyústené káblové vedenie pre budúci vypínač ukončené v inštalačnej škatuli.

Stavebná časť:

Stavebná časť je zameraná na opravu vzniknutých nedostatkov vzniknutých pri demontáži a montáži novej elektroinštalácie.

Miestnosť č. 41 – Sušiareň, Miestnosť č. 42 - Sušiareň a práčovňa :

- vysprávky možných prierazov

- hrubá výplň po drážkovaní a zapucovanie jemnou omietkou

- drobné stavebné opravy, ktoré majú priamy súvis s predmetnou elektroinštaláciou

- maľovka miestností č.41 a č.42

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.