Vyhlásené obstarávanie

Prístavba Materskej školy na Nábrežnej ulici 39, Nové Zámky


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Nové Zámky
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
360 092,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
24. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Pod otváraním ponúk sa pri elektronicky predloženej ponuke rozumie jej sprístupnenie. Ponuky sa otvárajú na mieste a v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk (resp. v súlade s redakčnou opravou/korigendum).
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Časť A – stavebné práce
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác – prístavby materskej školy v nadväznosti na jestvujúcu prevádzku ako jej rozšírenie o jednu triedu so zázemím pre max. 25 detí, MŠ Nábrežná, Nábrežná č. 39, Nové Zámky, podľa projektovej dokumentácie zo septembra 2023, spracovateľ Atelier na bašte, s.r.o., Nové Zámky, zodpovedný projektant Ing. Igor Bujdák, autorizovaný stavebný inžinier a dodanie interiérového vybavenia. Výstavba je zameraná na realizáciu prístavby materskej školy v nadväznosti na jestvujúcu prevádzku ako jej rozšírenie o jednu triedu so zázemím pre max. 25 detí podľa projektovej dokumentácie vypracovanej spoločnosťou Atelier na bašte, s.r.o., Nové Zámky, zodpovedný projektant Ing. Igor Bujdák, autorizovaný stavebný inžinier, zo septembra 2023.

Názov:
Časť B – interiérové vybavenie - nábytok
Popis:
Šatníková skriňa s dverami, v strede rozdelená priehradkou na policovú časť a na časť s tyčou na vešanie, uzamykateľná Písací stôl s dvoma zásuvkami Detská šatňová skrinka pre jedno dieťa vrátane šatňovej lavičky s priestorom na topánky Detská šatňová skrinka pre štyri deti vrátane šatňovej lavičky s priestorom na topánky Detský drevený obdĺžnikový stôl s nastaviteľnou výškou nôh Detská drevená stohovateľná stolička s operadlom Detská stohovateľná posteľ s nízkym čelom bez matraca Detský nepremokavý matrac do stohovateľnej postele s nízky čelom Detská skrinková zostava: dve poličkové skrinky otvorené, dve poličkové skrinky s dvierkami, dve skrinky so zásuvkami doplnené vykrojenými molitanovými nástennými aplikáciami Detská skrinková zostava: dve skrinky s dvierkami, štyri skrinky s koľajničkami na zasúvanie dvanásť stredných plastových kontajnerov a osem malých plastových kontajnerov doplnená veľkou vykrojenou molitanovou nástennou aplikáciou Detská skrinková zostava: jedna skrinka s tromi policami s dvierkami, dve skrinky s jednou policou a štyrmi malými zásuvkami, dve skrinky s dvomi malými zásuvkami, dve skrinky s jednou veľkou zásuvkou ukončené štvrťkruhovou skrinkou a s dvomi policami Stohovateľná stolička čalúnená, vyrobená s oceľovej konštrukcie

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Bližšie uvedené v SP.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác – prístavby materskej školy v nadväznosti na jestvujúcu prevádzku ako jej rozšírenie o jednu triedu so zázemím pre max. 25 detí, MŠ Nábrežná, Nábrežná č. 39, Nové Zámky, podľa projektovej dokumentácie zo septembra 2023, spracovateľ Atelier na bašte, s.r.o., Nové Zámky, zodpovedný projektant Ing. Igor Bujdák, autorizovaný stavebný inžinier a dodanie interiérového vybavenia.

Výstavba je zameraná na realizáciu prístavby materskej školy v nadväznosti na jestvujúcu prevádzku ako jej rozšírenie o jednu triedu so zázemím pre max. 25 detí podľa projektovej dokumentácie vypracovanej spoločnosťou Atelier na bašte, s.r.o., Nové Zámky, zodpovedný projektant Ing. Igor Bujdák, autorizovaný stavebný inžinier, zo septembra 2023.



Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.