Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia časti Námestia slobody


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronicky systémom IS EVO
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienku na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona: „zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona.“ Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač predložil v posudzovanom období, t.j. tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania zoznam zrealizovaných zákaziek na rovnaký alebo podobný predmet zákazky ako je uvedené v opise predmetu zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienku na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbor-nej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona: „ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vy-hodnotenie ponúk.“ Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač predložil dokument alebo informáciu o odbornej spôsobilosti stavebného inžiniera, ktorého služby budú v zákazke použité, a to pre spracovanie všetkých častí projektovej dokumentácie. Uchádzač môže predložiť relevantný doklad, prípadne informáciu ako je meno, priezvisko a registračné číslo v Slovenskej komore stavebných inžinierov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena s DPH na celý predmet zákazky v zmysle Opisu predmetu zákazky a požiadaviek a podmienok v Zmluve o dielo

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie, a to projekt pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu, spojenej s výkonom autorského dohľadu nad uskutočňovaním stavby ,,Revitalizácia časti Námestia slobody“. Projektová dokumentácia bude okrem iného v rámci záujmového územia riešiť revitalizáciu časti Námestia slobody, vodozádržné opatrenia na adaptáciu na zmenu klímy v sídlach a krajine, návrh sadových úprav, úpravu vyvýšených záhonov a prestrešenie sedenia pred pódiom. Podrobnosti opisu predmetu zákazky sú vzhľadom na rozsiahlosť textu uvedené vo Výzve na predloženie ponuky a ostatných prílohách.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.