Vyhlásené obstarávanie

Parkovacie automaty


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Ružomberok
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
385 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38730000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
7. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
5. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Ružomberok, Nám. A. Hlinku 1, 03401 Ružomberok
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods.1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže technickú a odbornú spôsobilosť podľa § 34 ods.1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní – uchádzač predloží zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží zoznam dodávok tovarov a poskytnutých služieb, z ktorého bude vyplývať, že má skúsenosť s dodávkou parkovacích automatov vrátane súvisiacich služieb (uvedením do prevádzky) rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v minimálnom súhrnnom rozsahu 50 kusov za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia tohto verejného obstarávania. Za tovar a služby podobného charakteru sa budú považovať parkovacie automaty, ich dodanie, montáž a spustenie do prevádzky (vrátane integrácie na informačný systém a autonómne nezávislé napájanie bez potreby na pripojenie k verejnej energetickej sieti - a to napájanie zo solárnych článkov tzv. fotovoltickým panelom pre zabezpečenie 24 hodinovej nepretržitej prevádzky). Verejný obstarávateľ bude akceptovať poskytovanie parkovacích automatov mestám formou správcovských služieb/nájom ako aj priamy predaj a uvedenie do prevádzky so záručným servisom. Predložený zoznam musí obsahovať údaje, z ktorých bude možné overiť splnenie tejto podmienky účasti a to min.: - názov (obchodné meno) a sídlo odberateľa (t.j. druhej zmluvnej strany) vrátane kontaktných údajov na odberateľa, - názov a stručný opis predmetu plnenia, z ktorého bude zrejmé, že išlo o dodanie parkovacích automatov vrátane súvisiacich služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky (typ parkovacieho automatu, počet kusov, a pod.) ak je v zozname uvedený iný typ parkovacieho automatu ako je uvedený v ponuke uchádzača, uchádzač zároveň predloží aj Technický list parkovacieho automatu, ktorý uviedol v Zozname dodávok tovarov a poskytnutých služieb, - lehota dodania alebo dátum jej realizácie - číslo zmluvy V prípade, že splnenie podmienky účasti bude uchádzač preukazovať uskutočnením dodávky, ktorá prebieha, poskytne informáciu o množstve doposiaľ poskytnutej/zrealizovanej dodávky predmetu zákazky (napr. trvanie realizácie je 3 roky – postupná dodávka a montáž parkovacích automatov, uchádzač informuje o množstve už zrealizovanej / dodanej zákazky do predloženia ponuky) V súlade s § 40 ods. 5 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ zohľadní referencie uchádzačov uvedené v evidencii referencií podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní, ak takéto referencie ku dňu predloženia ponuky existujú a uchádzač ich v ponuke identifikoval.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Stanoveným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v súlade s § 44 ods. 3 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní: Najnižšia celková cena s DPH za celý predmet zákazky Uchádzač vyplní Návrh na plnenie kritérií, ktorý je uvedený v Prílohe č.3 súťažných podkladov a zároveň návrhy na plnenie kritérií vloží do IS EVO do „Štruktúry ponuky“.

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je poskytnutie parkovacích automatov (30ks) a súvisiacich služieb za podmienok uvedených v návrhu zmluvy (Príloha č.2 týchto súťažných podkladov).Bližší opis predmetu zákazky je definovaný v súťažných podkladoch B1 OPIS PREDMETU ZÁKAZKY.



Mesto Ružomberok v rámci zavedenia novej regulácie parkovania v centrálnej časti mesta plánuje zabezpečiť dodanie nových parkovacích automatov za účelom realizácie úhrad za dočasné parkovanie vozidiel na území mesta Ružomberok. Dodanie, osadenie, zapojenie a sprevádzkovanie je do 60 dní od účinnosti zmluvy. Poskytnutie parkovacích automatov a súvisiacich služieb na 60 mesiacov v počte 30 ks. Súčasťou Predmetu zákazky je doprava, príprava lokalít na montáž, samotná montáž (osadenie, zapojenie a sprevádzkovanie) a softvérové nastavenie v súlade s existujúcim informačným systémom parkovacej politiky a VZN mesta tak, aby bolo možné prijímať a evidovať platby v centrálnom systéme mesta Ružomberok. Súčasťou zákazky je aj technická podpora, servis a údržba počas trvania zmluvy. Podmienkou dodania parkovacích automatov je kompatibilita s informačným systémom mesta Ružomberok.

Doplňujúce informácie

Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 18 000,00 €.

Spôsob zloženia zábezpeky:

- Poskytnutím bankovej záruky za uchádzača

- Zložením finančných prostriedkov na bankový účet verejného obstarávateľa

- Poistením záruky

Bližšie informácie o Zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch v: Časť III. Príprava ponuky bod 16. Zábezpeka