Vyhlásené obstarávanie

OBNOVA A ZVÝŠENIE ENERGETICKEJ EFEKTÍVNOSTI BUDOVY MATERSKEJ ŠKOLY POŽIARNA - PÚCHOV


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Púchov
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 361 959,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
13. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
31. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční online.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Podľa § 33 ods. 1 písm. d) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena stavebných prác, ktorú uskutoční uchádzač na základe plnenia predmetu zákazky v rozsahu, vyhotovení, technickej špecifikácií a parametroch v súlade s projektovou dokumentáciou, opisom predmetu zákazky uvedeným v časti B.1 týchto súťažných podkladov(ďalej len ,,SP“) a ktorá zahŕňa všetky náklady súvisiace s plnením predmetu zákazky na mieste vykonania prác. Celková cena je vypočítaná a vyjadrená v EUR s DPH, formou ocenenia výkazu výmer, ktorý tvorí prílohu súťažných podkladov. Uchádzač uvedie jednotkové ceny v Prílohe č. 2 Výkaz výmer týchto SP. Cena za vykonanie diela bude uvedená v Prílohe č. 4 Návrh na plnenie kritérií

Opis obstarávania

Predmetom projektu je realizácia stavebných prác na stavbe „OBNOVA A ZVÝŠENIE ENERGETICKEJ EFEKTÍVNOSTI BUDOVY MATERSKEJ ŠKOLY POŽIARNA - PÚCHOV“, na parc. č. C-KN 1359, C-KN 1360, kat. území Púchov, financovanej z prostriedkov mechanizmu Plánu obnovy a odolnosti SR, výsledkom ktorých je obnova a zvýšenie energetickej efektívnosti budovy.



Stavebné úpravy sa budú realizovať výlučne v budove a na budove materskej školy a taktiež v areáli materskej školy. Zariadenie staveniska bude v blízkom okolí budovy (v areáli materskej školy). Do zriadenia staveniska patrí miesto pre stavebný výťah, pre unimobunku a kontajner. Budova je napojená na existujúce inžinierske siete, ktoré sa nebude žiadnym spôsobom meniť. Územie je rovinatého charakteru. Pri akýchkoľvek výkopových prácach je nutné vytýčenie inžinierskych sietí. Hlavné a vedľajšie vstupy do budovy sú orientované zo severného priečelia do hospodárskeho pavilónu, pavilónu MŠ. Objekt je prístupný aj z nádvoria MŠ priamymi vstupmi do tried a skladovej časti hospodárskeho pavilónu.



Podrobný opis predmetu Zmluvy je popísaný v Podkladovej Dokumentácii, najmä v projektovej dokumentácii na realizáciu stavby vrátane oceneného výkazu výmer na stavbu, zhotovenej generálnym projektantom ArchArt, s.r.o., zodpovedný projektant Ing. Marcel Zsóka, PhD.

Doplňujúce informácie

- Celá komunikácia vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (IS EVO), ktorého správcom je Úrad vlády Slovenskej republiky (ďalej len Úrad vlády SR) s využitím všetkých jeho funkcionalít.

- IS EVO je dostupný bezplatne na adrese: www.isepvo.sk.

- V prípade potreby môžu záujemcovia/uchádzači požiadať o technickú pomoc pri používaní IS EVO na e-mailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk alebo telefonicky na čísle: + 421 2 209 25 100.

- Verejný obstarávateľ vyžaduje viazanosť ponúk zabezpečiť zábezpekou. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

- Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním.

- Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zameraným na sociálne aspekty ani obstarávaním inovácií.

- Elektronickými platbami sa rozumie bankový prevod cez internetbanking.