Vyhlásené obstarávanie

Nákup farmaceutického dávkovača sypkých hmôt


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
BIOMIN, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
133 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42968000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Marec 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Marec 2017
Dátum otvárania ponúk:
30. Marec 2017
Ponuka musí platiť do:
30. September 2017
Miesto otvárania ponúk:
BIOMIN, a.s., Potočná 1/1, 919 43 Cífer
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváranií častí ponúk označených ako "Kritériá" sa môžu v súlade s ustanovením § 52 ods. 3 ZVO zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky a ktorých ponuky neboli vylúčené. Otvárania ponúk sa môže zúčastniť štatutárna osoba alebo splnomocnená osoba uchádzača, ktorá sa preukáže splnomocnením a dokladom preukazujúcim totožnosť.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa v zmluvnom období dodať verejnému obstarávateľovi tovar (zariadenie) podľa podmienok stanovených v súťažných podkladoch. Dodávka zahŕňa aj dopravu, inštaláciu a zaučenie obsluhy. Farmaceutický dávkovač sypkých hmôt - 1 ks.. Predmetom zákazky je dodanie 1 ks farmaceutického dávkovača sypkých hmôt. Podrobný opis požadovaného zariadenia je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

(1) Súťaž sa realizuje ako elektronické verejné obstarávanie cez portál EVO na www.evo.gov.sk. Pre účasť v tejto súťaži je potrebné záujemcom sa prostredníctvom tohto portálu zaregistrovať do súťaže a pokračovať ďalej v zmysle usmernení na portáli EVO pre súťaž alebo v príručke používateľa EVO zverejnenej na portáli EVO. Prístup pre registráciu a následne do zákazky je cez označenie "Verejný obstarávateľ: Biomin a.s., Názov zákazky: Nákup farmaceutického dávkovača sypkých hmôt (EVO ); č.42.02". (2) Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že pre toto verejné obstarávanie stanovil postup, ktorý sa realizuje elektronicky prostredníctvom systému EVO, a preto z uvedeného dôvodu nebude reagovať na písomné žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov (záujemca sa musí zaregistrovať do systému EVO podľa bodu 1). Verejný obstarávateľ nebude poskytovať súťažné podklady v písomnej forme ani elektronickej forme. (3) Uchádzači svoje ponuky budú predkladať iba v papierovej forme nie prostredníctvom systému EVO, ak v súťažných podkladoch nie je stanovené inak. (4) Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom pri registrácii sa do systému EVO uviesť e-mailovú adresu, ktorá bude prístupná pre vybratého zamestnanca záujemcu/uchádzača, pretože na predmetnú e-mailovú adresu bude systém EVO zasielať notifikačné e-maily napr. o doručení vysvetlenia, informáciu o otváraní ponúk, požiadavky na vysvetlenie ponuky a pod. (5) Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením o vyhlásení verejného obstarávania a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. (6) Zábezpeka sa požaduje vo výške 3.500,- (tritisícpäťsto) EUR pre každú časť zákazky. (7) Ponuka musí byť predložená v štátnom - slovenskom jazyku. Ak ponuku, návrh, doklad alebo dokument predkladá uchádzač so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musí predložiť tieto doklady v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do štátneho slovenského jazyka. Uvedená podmienka sa nevzťahuje na ponuky, návrhy, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel medzi originálom a prekladom dokladu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka.