Vyhlásené obstarávanie

Kancelárska technika


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 800,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30191400-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
14. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
23. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

Názov Položky:  1. Skartovač veľký

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: výkon minimálne: 500W, na kolieskach, typ rezu: častice, rozmer častíc o veľkosti (mm): 2x15, prípadne 4x40, šírka vstupu: min. 240mm,kapacita:min 9 listov súčasne (80 g/m²), kôš: objem min. 35 litrov, skartovanie: dokumenty, spinky, DVD, CD

Presne: 1

Jednotka: kus

Funkcie:

Názov Položky:  2. Laminátor na formát A3

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: doba ohrevu na pracovnú teplotu max. 3 min., príkon min. 300W, laminovanie za tepla do hrúbky 250 mic, rýchlosť laminovania 75cm/min., spätný chod

Presne: 1

Jednotka: kus

Funkcie:

Názov Položky:  3. Kompaktný viazací stroj- hrebeňová väzba

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: dvojpákový ručný stroj vhodný pre ľaváka aj praváka s kapacitou dierovania min. 25 listov 80g papiera pre väzbu do plastového hrebeňa na viazanie dokumentov, na formáty A4 a A5, kapacita viazania do 450 listov (papier 80 g/m²), odolný kovový mechanizmus

Presne: 1

Jednotka: kus

Funkcie:

Názov Položky:  4. Skartovač veľkokapacitný

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: výkon min.1000W,na kolieskach, ,typ rezu: na častice, rozmer častíc max. o veľkosti (mm): 2x15, šírka vstupu: min 300 mm, kapacita: min 15 listov súčasne (80 g/m²) kôš: objem min. 140 l, skartovanie: dokumenty, spinky, CD, DVD, kreditné karty (vrátane príslušenstva: 10 kusov vriec (s rozmermi 125 x 100 cm) na odpad a olej na mazanie 300 ml.)

Presne: 1

Jednotka: kus

Doplňujúce informácie

1. Vrátane dopravy na miesto plnenia.

2. Nový, doposiaľ nepoužitý tovar.

3. Dodávateľ je povinný v termíne do 7 dní od momentu uzavretia zmluvy doručiť objednávateľovi v písomnej podobe vlastný záväzný návrh na plnenie predmetu zmluvy s uvedením jednotkových cien, ktorý bude v súlade funkčnou a technickou špecifikáciou predmetu zmluvy.

4. Miestom plnenia predmetu zákazky je nasledovná adresa: Národná banka Slovenska, ústredie,  I. Karvaša č. 1, 813 25 Bratislava.

5. Objednávateľ požaduje dodanie predmetu plnenia na určené miesto plnenia. Objednávateľ požaduje umožniť prebratie tovaru po jednotlivých položkách predmetu plnenia priamo pri ich dodaní. Objednávateľ neakceptuje doručenie tovaru prepravnou službou (kuriér, pošta a pod.) a doručenie tovaru ako ucelený balík/balíky bez možnosti rozbalenia a skontrolovania tovaru po jednotlivých položkách priamo pri ich dodaní, takto doručený tovar nebude prevzatý.

6. Dodanie predmetu plnenia je možné iba v pracovné dni, a to v čase 8:00 h až 14:00 h. Mimo tohto časového rozpätia nie je objednávateľ povinný predmet plnenia prebrať, pričom všetky náklady na opätovné doručenie znáša v plnej výške dodávateľ.

7. Lehota dodania požadovaného predmetu plnenia je 5 pracovných dní odo dňa doručenia objednávky dodávateľovi.

8. Dodávateľ minimálne dva pracovné dni pred dodaním predmetu objednávky e-mailom upozorní oprávnenú osobu objednávateľa na dátum a čas dodania predmetu plnenia. V prípade, že objednávateľ predmet plnenia v dohodnutom čase neprevezme, nebude dodávateľ v omeškaní.

9. V prípade, že dodávateľ neoznámi objednávateľovi termín dodania predmetu plnenia, objednávateľ nie je povinný prevziať dodávku v deň doručenia. Náklady spojené s odmietnutím prevzatia neoznámenej dodávky a jej opätovným doručením znáša dodávateľ.

10. Pokiaľ z technickej špecifikácie predmetu zmluvy vyplýva priame alebo nepriame označenie tovaru alebo výrobcu, výrobný postup, značka, obchodný názov, patent alebo typ, objednávateľ v takom prípade pripustí ekvivalentné plnenie, za ktoré bude považovať tovar rovnakých alebo vyšších parametrov. Dodávateľ je povinný objednávateľovi riadne preukázať parametre ekvivalentného plnenia.