Vyhlásené obstarávanie

Bezvzduchové vysokotlakové (AIRLESS) striekacie zariadenie


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
13 752,42
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42924300-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
21. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
24. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je zariadenie na striekanie vodorovného dopravného značenia na pozemných komunikáciách pre Stredisko mestských služieb Nitra. Primárne určené na údržbu/obnovu značenia parkovacích čiar, parkovacích miest určených pre ZŤP.

Názov Položky:  1. Bezvzduchové vysokotlakové (AIRLESS) striekacie zariadenie

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Výkon pohonnej jednotky:

Minimum: 2,9 (4.0HP)

Jednotka: kw

- Technicke Vlastnosti: Typ zariadenia:

Hodnota/Charakteristika: bezvzduchové vysokotlakové (AIRLESS) striekacie zariadenie

Doplňujúce informácie

Doprava zariadenia a odborné zaškolenie obsluhy na prácu a údržbu so zariadením pre dopravné značenie.

Technická podpora zo strany dodávateľa.

Zabezpečenie náhradných dielov s príslušenstva po dobu minimálne 10 rokov od zakúpenia.

Zabezpečenie servisu a opráv autorizovaným pracovníkom v mieste sídla prevádzky verejného obstarávateľa (výjazd hradený dodávateľom, prácu a náhradné diely hradené verejným obstarávateľom).

Predávajúci sa zaväzuje, že počas záručnej doby bezplatne (vrátane dopravy a dodania náhradných dielov) odstráni vady predmetu kúpy opravou. Odstránenie vady na predmete kúpy začne predávajúci riešiť neodkladne, najneskôr do 48 hodín od nahlásenia vady. Vadu je predávajúci povinný odstrániť v lehote primeranej povahe vady. Lehotu potrebnú na odstránenie vady je predávajúci povinný oznámiť kupujúcemu v lehote podľa druhej vety tohto odseku zmluvy emailom na adresu kupujúceho uvedenú v záhlaví tejto zmluvy pokiaľ kupujúci neurčil primeranú lehotu pri nahlásení vady.

Kupujúci je oprávnený určiť primeranú lehotu (i) pri nahlásení vady predmetu kúpy alebo v prípade ak (ii) nesúhlasí s lehotou opravy oznámenou predávajúcim alebo ak (iii) predávajúci neuvedie žiadnu lehotu opravy predmetu kúpy. Nahlásiť vadu možno písomne poštou alebo emailom na adresu predávajúceho (juraj.ondras@msunitra.sk). Každú zmenu kontaktnej emailovej adresy je zmluvná strana povinná ohlásiť druhej zmluvnej strane najneskôr v deň nasledujúci po vykonaní zmeny.

V prípade, ak predávajúci nenastúpi na opravu predmetu kúpy v lehote stanovenej touto zmluvou, alebo opravu nevykoná v primeranej lehote podľa povahy vady a nápravu nevykoná ani na základe písomnej výzvy kupujúceho, je kupujúci oprávnený vykonať opravu vady predmetu kúpy na náklady predávajúceho. V prípade, ak oprava vady presiahne alebo podľa oznámenia predávajúceho podľa ods. 5 tohto článku zmluvy má presiahnuť jeden (1) mesiac je kupujúci oprávnený žiadať od predávajúceho dodanie nahradeného tovaru za vadný predmet kúpy.

Záručná doba neplynie po dobu, po ktorú kupujúci nemôže užívať predmet kúpy pre jeho vady, za ktoré zodpovedá predávajúci. Pri dodaní náhradného tovaru plynie nová záručná doba od jeho dodania.

Súčasťou dodávky predmetu zákazky musí byť  manuál v slovenskom, alebo českom jazyku a daňový doklad.

Vrátane dopravy na miesto plnenia

Predávajúci v lehote 3. prac. dní od uzatvorenia zmluvy doručí na kontaktnú e-mailovú adresu kupujúceho technický opis predmetu zákazky, z ktorého bude zrejmé, že ponúkaný tovar spĺňa všetky technické a funkčné požiadavky na predmet zákazky.