Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia lávok na Nábreží sv. Cyrila - opakovaná


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
45442121-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Nakoľko sa ponuky predkladajú prostredníctvom elektronického prostriedku IS EVO podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní, umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku a to všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie. Týmto uchádzačom bude automaticky pri otvorení ponúk odoslaná zápisnica z otvárania ponúk.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienku účasti na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona: „zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12 zákona, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, pre-ukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Doplnenie požiadavky: verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač predložil zoznam zákaziek, ktoré zrealizoval v posudzovanom období, t.j. päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania a tieto sa musia vzťahovať na rovnaký alebo podobný predmet zákazky, ako je predmetom Výzvy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienku účasti na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona: „ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk.“ Doplnenie požiadavky: uchádzač predloží v ponuke buď kópiu osvedčenia o odbornej spôsobilosti zodpovedného stavbyvedúceho v zmysle zákona č. 138/1992 Z.z. v znení neskorších zmien a doplnkov alebo poskytne a v samostatnom dokumente v ponuke uvedie meno, priezvisko a reg. číslo osoby, registrovanej v Slovenskej komore stavebných inžinierov (SKSI), ktorá bude vykonávať funkciu stavbyvedúceho.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena s DPH na celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Stavba sa nachádza v ochrannom pásme vodného toku rieky Handlovka, objekt lávky premosťuje tok rieky Handlovka na Nábreží sv. Metoda a Nábreží J. Kalinčiaka v Prievidzi. Predmetom zákazky je sanácia poškodených náterov oceľovej konštrukcie lávky pre peších a bezpečnostného zábradlia prístupových rámp, úprava drevín a náletovej vegetácie za účelom prístupu k oceľovej konštrukcii lávky, prípadná montáž a demontáž lešenia, ako aj samotné činnosti smerujúce k naneseniu náterového systému vo farbe RAL 7016 šedá antracit. Druh náterov, technologické postupy ich nanášania a spôsob prípravy povrchov pre nátery určí uchádzač tak, aby bolo možné spoľahlivo dosiahnuť požadovanú životnosť náterov pre korózne prostredie C3.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.