Vyhlásené obstarávanie

Vodorovné dopravné značenie na cestách II. a III. tried v správe SÚC PSK


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 257 550,31
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233221-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V zmysle § 52 ods. 2 sa pod otváraním ponúk a umožnením účasti na ich otváraní pri predkladaní ponuky prostredníctvom elektronického prostriedku (elektronicky cez IS ePVO) podľa § 20 zákona rozumie jej sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie, a to v rozsahu: - Počet predložených ponúk - Návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
VDZ oblasť Bardejov
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Bardejov realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Názov:
VDZ oblasť Humenné
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Humenné realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Názov:
VDZ oblasť Poprad
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Poprad realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Názov:
VDZ oblasť Prešov
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Prešov realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Názov:
VDZ oblasť Stará Ľubovňa
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Stará Ľubovňa realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Názov:
VDZ oblasť Svidník
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Svidník realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Názov:
VDZ oblasť Vranov n/T
Popis:
Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Vranov n/T realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia vodorovného dopravného značenia, t.j. stredových čiar, vonkajších okrajových čiar, plošného značenia v bielom farebnom prevedení na cestách II. a III triedy v správe Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Bardejov realizované akrylovými nátermi a štruktúrovanými plastovými náterovými hmotami.

Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie sa nachádza v prílohe č. 5 (technická a cenová špecifikácia) a v prílohe č. 9 súťažných podkladov (Opis predmetu zákazku).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.