Vyhlásené obstarávanie

Materská škola Veľké Leváre – elokované pracovisko


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Obec Veľké Leváre
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 640 313,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
OÚ Veľké Leváre prostredníctvom funkcionality „on-line“ sprístupnenie ponúk
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

podľa §33 ods. 1 písm. d) zákona- prehľad o celkovom obrate najviac za posledné 3 hospodárske roky, za ktorý je dostupný v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti.

Popis podmienky účasti:

Prehľad o celkovom obrate najviac za posledné 3 hospodárske roky, za ktorý je dostupný v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. Požaduje sa preukázať celkový obrat za posledné 3 hospodárske roky sumárne vo výške min. 3 000 000 EUR (trimilióny EUR) alebo ekvivalent v inej mene. Ako dôkazné prostriedky budú slúžiť údaje zverejnené v registri účtovných závierok (z výkazov ziskov a strát, resp. príjmov a výdavkov alebo rovnocenných dokumentov podľa druhu účtovníctva) ak sa zverejňujú podľa príslušných predpisov vtedy dané výkazy uchádzač nemusí predkladať v ponuke. Ak uchádzač nemá zverejnené v súlade s platnými predpismi príslušné výkazy z ktorých sa dá zistiť obrat, resp. ak sa na neho daná povinnosť nevzťahuje, predloží dané výkazy v ponuke. Verejný obstarávateľ overuje údaje aj v obdobnom registri v Českej republike.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona - zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania atď.

Popis podmienky účasti:

zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona (ZVO), dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Podrobne viď min. požadovanú úroveň štandardov nižšie. Zoznam stavebných prác bude obsahovať zákazky stavebných prác obdobného charakteru ako predmet tejto zákazky (tj. stavebné práce na pozemných stavbách) za predchádzajúcich 5 rokov (od vyhlásenia verejného obstarávania), v sumárnej hodnote min. 1 600 000,-EUR bez DPH, pričom z toho: - min. 1 zákazka uskutočnených stavebných prác bude v hodnote min. 800 000,- EUR bez DPH, Uvedené sa dá preukázať aj 1 zákazkou pri dodržaní fin. limitov. Zoznam musí byť doplnený potvrdením, resp. vyhlásením v súlade s odst. (1) podmienka 1.1 bod 1. a 2. ak

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona-údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Podrobne viď min. požadovanú úroveň štandardov nižšie. Uchádzač predkladá údaje za: 1) Stavbyvedúci (SV) z kategórie: Pozemné stavby (min.1 osoba): a) Požaduje sa preukázanie praktickej skúsenosti s realizáciou stav. prác min. 1 zákazky na pozemnej stavbe v hodnote min. 800 000,-EUR bez DPH , kde bol v pozícii ako stavbyvedúci, uchádzač predkladá údaje ako zoznam stavieb stavbyvedúceho alebo údaje v profesnom životopise. b) Uchádzač predkladá za SV osvedčenie o odbornej spôsobilosti na výkon činnosti stavbyvedúceho v kategórii Pozemné stavby, podľa zákona č. 138/1992 Zb. v znení neskorších predpisov "alebo ekvivalentný doklad" v prípade zahraničných odborníkov. 2) Elektrotechnik špecialista (min.1 osoba), odborník na elektroinštalačné práce na el. zariadeniach, Uchádzač predkladá za odborníka: - osvedčenie na výkon činnosti Samostatný elektrotechnik podľa § 22 alebo osvedčenie na výkon činnosti Elektrotechnik na riadenie činnosti alebo prevádzky podľa § 23 vyhlášky Ministerstva práce , soc. vecí a rodiny SR č. 508/2009 Z.z. alebo ekvivalentný doklad 3) Revízny technik elektrických zariadení (min.1 osoba), Uchádzač predkladá za odborníka: - osvedčenie na činnosť Revízny technik elektrických zariadení podľa § 24 vyhlášky Ministerstva práce , soc. vecí a rodiny SR č. 508/2009 Z.z. alebo ekvivalentný doklad. Pozícia 2. a 3. nesmie byť zastávaná tou istou osobou.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • cena diela v EUR s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia novostavby materskej školy v obci Veľké Leváre. Jedná sa o dvojpodlažný objekt s dvomi nadzemnými podlažiami (1.NP+2.NP). V rámci navrhovaného objektu materskej školy sú situované priestory prevádzky materskej školy, celkovo 4 triedy pre 25 deti (celkovo 100 detí) s potrebným zázemím. Vertikálne prepojenie podlaží je zabezpečené vnútorným schodiskom a pre potreby osôb s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie je objekt vybavený výťahom.

Jedná sa o novostavbu situovanú na parcelách reg. C č. 308/274, 308/513 o celkovej ploche

1540+24 = 1564 m2, ktoré sú v majetku stavebníka – obec Veľké Leváre, Štefánikova 747, Veľké

Leváre 908 73. Koncepčné riešenie s využitím vonkajších plôch uvažuje s napojením na areál

existujúceho detského ihriska situovaného medzi existujúcim objektom základnej školy a riešenou materskou školou. Vzhľadom na existujúcu infraštruktúru a existujúce spevnené plochy čiastočne situované aj na predmetných parcelách, nie je možné využitie celej plochy pre potreby materskej školy a aj oplotenie areálu materskej školy je daným skutočnostiam prispôsobené.

Objektová skladba:

SO-01: Materská škola Veľké Leváre – elokované pracovisko

SO-02: Parkovisko a spevnené plochy

SO-03: Oplotenie

SO-04: Sadové úpravy

SO-05: Vodovodná prípojka a prívod vody do objektu

SO-06: Areálová kanalizácia splašková

SO-07: Areálová kanalizácia dažďová

SO-08: Elektrická prípojka a prívod NN do objektu

SO-09: Detské ihrisko

Objekt je základného obdĺžnikového pôdorysného tvaru max. rozmerov 27,27x17,27 m, ktorý

je v mieste jedálne doplnený o výstupok max. rozmerov 3,129x7,52 m so zošikmenou časťou prednej fasády. Celková dĺžka objektu v mieste jedálne bez konštrukcie striešok je 30,399 m. Celkové rozmery však závisia od pridružených vonkajších konštrukcií striešok, balkónov a schodísk. Najvyšší bod atiky objektu je na úrovni +8,456 m čo je cca. 8,5 m od upraveného terénu.

Bližšie viď v súťažných podkladoch a výkresová časť v projektovej dokumentácii v prílohe D1.

Doplňujúce informácie

Zákazka bude realizovaná a financovaná z Plánu obnovy a odolnosti, kód výzvy 06R01-20-V0, vykonávateľ Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR a to len v prípade schválenia žiadosti, ktorú bude verejný obstarávateľ ešte predkladať.