Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia pre stavbu mimoúrovňové križovanie Bojnická


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71242000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
17. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
14. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
online
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zoznam poskytnutých služieb

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO uchádzač preukáže zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúcich 10 rokov od vyhlásenia VO s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, ak bol odberateľom verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dokladom je referencia. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb, z ktorého bude vyplývať, že v období predchádzajúcich 10 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania realizoval min. 1 zákazku, ktorej predmetom bolo vypracovanie projektovej dokumentácie (DSP a DRS alebo DSPRS), ktorej predmetom bola výstavba mostného objektu pre pozemnú dopravu ponad elektrifikovanú železničnú trať v prevádzke s celkovou dĺžkou min. 30m, pričom autorizovaný stavebný inžinier bol v rámci projektovej dokumentácie v pozícií HIP (hlavný inžinier projektu) alebo ZoP (zodpovedný projektant). Zoznam poskytnutých služieb musí obsahovať: - meno a adresu odberateľa/objednávateľa, - podrobný opis realizovaných zákaziek (z ktorého bude zrejmé, že ide o zákazky na poskytovanie služieb podľa vyššie uvedenej definície), - termín poskytnutia služby (plnenia zmluvy), - meno a priezvisko autorizovaného stavebného inžiniera a jeho pozíciu v rámci projektovej dokumentácie, - kontaktné údaje osoby odberateľa/objednávateľa, kde je možné si tieto údaje overiť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Odborne kvalifikovaná osoba

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO, t. j. uchádzač preukáže, že na plnenie zákazky disponuje minimálne jedným odborne kvalifikovaným autorizovaným stavebným inžinierom, ktorý spĺňa nasledovné požiadavky: - je držiteľom osvedčenia o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov vydaným SKSI kategórie I2 Inžinier pre konštrukcie inžinierskych stavieb, podkategórie 423 mosty a tunely, alebo - je držiteľom osvedčenia o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov vydaným SKSI kategórie A2 Komplexné architektonické a inžinierske služby a súvisiace technické poradenstvo (2-1 Inžinierske stavby), podkategórie 210 dopravné stavby. Uchádzač berie na vedomie, že predmet zákazky bude realizovať odborníkom/odborníkmi, ktorými preukázal podmienky účasti. Uchádzač je povinný predložiť za odborníka profesijný životopis, ktorý obsahuje informácie o dosiahnutom vzdelaní a odbornej praxi, ako aj informáciu o aktuálnom zamestnávateľovi (informácia slúži na identifikáciu, či ide o vlastnú kapacitu uchádzača alebo kapacitu inej osoby podľa § 34 ods. 3 ZVO. Verejný obstarávateľ zároveň upozorňuje, že v prípade, ak odborníci nebudú vlastnými kapacitami uchádzača (napr. zamestnanecký pomer, dohoda), budú tzv. inými osobami, ktoré poskytujú odborné kapacity v zmysle § 34 ods. 3 ZVO. Súčasťou ponuky uchádzača musia byť v tomto prípade: - písomná zmluva uzavretá medzi uchádzačom a osobou, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti (scan), z ktorej musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu uchádzačovi; a - doklady v zmysle § 32 ods. 2 ZVO preukazujúce splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia osoby, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti v prípade, ak iná osoba nie je zapísaná v Zozname hospodárskych subjektov vedenom Úradom pre verejné obstarávanie

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Navrhovaná cena uvedená v Ponuke, ktorá tvorí prílohu č. 2 týchto súťažných podkladov, musí zahŕňať všetky náklady, ktoré súvisia, resp. vzniknú v súvislosti s plnením predmetu zákazky.
  • Uchádzač uvedie jednotkové ceny a celkovú cenu za predmet zákazky vyjadrenú v EUR s DPH v rozsahu podľa Prílohy č. 2. Navrhovaná cena musí zahŕňať všetky náklady, ktoré súvisia, resp. vzniknú v súvislosti s plnením predmetu zákazky. Uchádzač je povinný do navrhovaných jednotkových cien zahrnúť všetky priame a nepriame náklady, zohľadnenie inflácie a riziká všetkých druhov, v takej výške ako sú potrebné pre riadne realizovanie zákazky v súlade so zmluvou o dielo a tieto jednotkové ceny nesmú byť vyjadrené záporným číslom.

Opis obstarávania

Predmetom je vypracovanie projektovej dokumentácie pre búracie povolenie, stavebné povolenie v podrobnosti realizačného projektu pre stavbu „Mimoúrovňové križovanie Bojnická“, vykonávanie občasného autorského dozoru a inžinierskej činnosti pre získanie stavebného povolenia pre uvedenú stavbu a povolenia na odstránenie stavby existujúceho mostného objektu M-137.

Nové mimoúrovňové križovanie Bojnická má zabezpečiť prevedenie automobilovej dopravy, cyklistickej dopravy a peších cez železničnú trať Bratislava - Štúrovo v polohe súčasného mostného objektu M-137.

Nový mostný objekt musí spĺňať požiadavky a predpisy ŽSR pre stavby v obvode dráhy. Súčasťou projektu musí byť aj riešenie resp. úprava trakčného vedenia pod mostom v súlade s platnými predpismi, ak si to bude vyžadovať správca.



Podrobnejšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.